Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Primele amicale în fotbalul judeţean din Vrancea


Formațiile de fotbal ACS Odobești și cea de juniori republicani A a Liceului cu Program Sportiv Focșani se vor întâlni sâmbătă, de la ora 15.00, la Odobești, într-un meci de verificare. O altă echipă care a activat în cadrul Ligii ALTDORF TEHNIK, dar care nu s-a calificat în Superligă, FCM Adjud, va disputa un joc de pregătire în fața echipei FCM Onești, confruntare programată duminică, de la ora 10.30. AJF Vrancea reamintește cluburilor afiliate datele oficiale la care competițiile județene organizate de AJF vor fi reluate. Acestea sunt:
– Superliga ALTDORF TEHNIK: 27 februarie,
– Interliga Vrancei: 5 martie,
– Juniori campionatele naționale A1, B1,C, D și E: 12 martie.
Cele opt echipe care vor juca în Superliga ALTDORF TEHNIK sunt ACS Odobești, Åžoimii Mircești, Voința Cîrligele, Voința Răstoaca, Euromania Dumbrăveni, Victoria Gugești, Unirea Å¢ifești și Victoria Pufești, în condițiile în care echipele Voința Sl. Ciorăști (locul 2 în seria a II-a) și FCM Adjud (locul 2 în seria a III-a) nu au avut echipă de juniori în acest sezon.
În acest sezon, barajul pentru promovarea în Liga 3 se va disputa tot în format tur-retur, meciurile fiind programate pe 18 și 25 iunie, ambele de la ora 18:00. În acest sens, asociațiile județene de fotbal au obligația de a transmite numele echipei calificate la baraj, din competiția pe care o organizează, pâna la data de 13 iunie. La barajul de promovare în Liga a-3-a pot participa numai structurile sportive cu personalitate juridică, cu Certificat de Identitate Sportivă, eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului. „Avertizăm cluburile calificate în Superliga ALTDORF TEHNIK de necesitatea obținerii acestuia până la data disputării barajului”, a spus Dan Dumitru, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea. De asemenea, numele echipelor câștigătoare ale fazei județene a Cupei României vor fi transmise Federației Române de Fotbal până la data de 20 iunie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?