Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Copaci nu s-a decis dacă să participe la concursul pentru șefia CAS ori nu


Înscrierile pentru postul de președinte-director general al CAS Vrancea, ocupat în prezent de Mihai Copaci, se apropie de final. Concursul, ce va fi organizat pe 2 martie, are ca termen limită de depunere a dosarelor data de 19 februarie. Deși s-a intrat pe ultima sută de metri, actualul manager al CAS nu este încă hotărât dacă se va înscrie la concurs ori ba. Acesta spune că este eligibil pentru ocuparea în continuare a șefiei CAS Vrancea și are pregătite documentele pentru înscriere, rămânând doar să se hotărască dacă se mai înscrie. 
Copaci nu știe dacă există vreo persoană care să-și fi depus deja dosarul de înscriere. „Am termen de înscriere până pe 19 februarie. Am pregătit documentele pentru înscriere și voi lua decizia până la termenul limită de depunere a dosarelor. Nu aflăm decât după ce se depun dosarele dacă s-au mai înscris și alte persoane”, a declarat Mihai Copaci.
Funcția a mai fost scoasă la concurs și în luna noiembrie a anului trecut, participând, în afară de Mihai Copaci, și fostul director economic Emanuela Georgescu. Ambii candidați au picat examenul, obținând note sub 7.
    Reamintim că pentru a se putea înscrie la concurs, candidații, care pot fi și din alte județe, nu doar din Vrancea, trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Conform celor publicate pe site-ul CNAS, persoanele interesate trebuie să: nu fi suferit condamnări penale definitive, dovada făcându-se prin cazier judiciar și declarație notarială; să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență; vechime în specialitate minimum 7 ani; activitate desfășurată în funcție de conducere de minimum 5 ani; recomandare de la ultimul loc de muncă; plan de management din care să rezulte abilitățile lor manageriale pentru postul de președinte-director general în sistemul asigurărilor sociale de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?