Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Atelier de creație organizat de DGASPC Vrancea


Copiii ocrotiți în Centrul de Asistență și Sprijin Focșani din cadrul DGASPC Vrancea, împreună cu elevi voluntari de la Liceul de Arte „Gheorghe Tattarescu” Focșani, organizează la Mall Focșani o nouă ediție a Atelierului de creație. Activitățile ce vor avea loc în cadrul acestui eveniment, respectiv confecționat mărțișoare, pictură pe sticlă și face-paynting (pictură pe față), se vor desfășura în perioada 19 februarie – 3 martie, de marți până vineri, între orele 17.00 – 20.00, iar sâmbăta și duminica între orele 11.00 – 14.00. 
Ca și anul trecut, toate obiectele ce vor fi confecționate de copiii DGASPC, voluntari și copiii din comunitate ce se vor lua parte la activități, vor putea fi luate acasă. De asemenea, în cadrul Atelierului de creație va fi amenajată și o expoziție de mărțișoare, care vor fi oferite celor care doresc, dar vor putea fi și cumpărate cu atâția bani cu cât vor dori cumpărătorii. Practic, acolo va exista o urnă pentru donații care vor ajuta la împlinirea unei dorințe a copiilor din Centrul de Asistență și Sprijin Focșani: o excursie la Brașov și bilete la Comic Con București 2016.
    Proiectul se desfășoara cu sprijinul Fundației Forget Me Not și Mall Focșani, cu ajutorul sponsorilor Carrefour Focșani, ArtShock Focșani, Dagemar Distribution SRL Focșani, Hareion Focșani, Abe2000 Focșani și Axel Paza Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?