Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Lideri noi la organizațiile de tineret ale PSD


Tinerii social democrați vrânceni au organizat alegeri, la sfârșitul  săptămânii trecute, în mai multe organizații din județ, respectiv Tănăsoaia, Ploscuțeni, Milcovul și Răstoaca. Astfel, noul președinte al TSD Ploscuțeni este Narcis Ștefan Solomon. „Singura modalitate prin care tinerii pot schimba ceva este implicarea! O generație unită este o generație puternică”, a spus acesta.
Dan Blănaru este președintele TSD Tănăsoaia. La ședința din această comună au participat vicepreședintele TSD Dragoș Matișan, consilierul județean Dănuț Cristian, membru al organizatiei de tineret, dar și membri ai Comitetului Executiv al TSD. Nu a lipsit nici primarul Romeo Vulpe și viceprimarul Petrică Bozianu. „Am intrat în politică din dorința de a lăsa ceva care să conteze în societate! Am ales TSD pentru că îmi place să lucrez cu cei mai buni”, a declarat Dan Blănaru.
Dragoș Matișan a declarat că acestre alegeri au scopul de a aduce un suflu nou în organizațiile locale de tineret. „După cum se poate vedea, am început să ne reorganizăm și să dăm un suflu nou organizațiilor din județ. În următoarea perioadă vor fi alegeri la organizațiile de tineret din tot județul. Sperăm, astfel, să aducem cel puțin 5.000 de noi membri și să depășim pragul de 10.000 de tineri PSD-iști vrânceni. Noi, tinerii social democrați, credem că lucrurile într-o societate nu se pot schimba de la sine, ci prin ideile și acțiunile oamenilor valoroși, cu expertiză și cu bune intenții. Scopul nostru este unul concret: să pregătim generația politică de mâine și să îi susținem pe acei oameni care astăzi ne preiau ideile și le promovează. Partidul Social Democrat este singurul partid din județul Vrancea care a înțeles importanța tinerilor în politică”, a susținut Dragoș Matișan.
George Raul Ștefan este noul președinte al TSD Milcovul, iar în comuna Răstoaca a fost ales Ionuț Cătălin Zamfir. „Suntem cea mai importantă organizație de tineret din țară! Cred că TSD va schimba în bine, prin proiecte, viitorul generației noastre. Vă invit ca împreună să dăm voce generației noastre! Vă aștept să construim cea mai bună echipă de tineret din România! Vreau ca împreună să producem cel mai mare impact asupra tinerilor din Vrancea și din România, prin proiecte pertinente. Mulțumesc domnului președinte PSD Vrancea, Marian Oprișan, pentru încrederea acordată și pentru tot sprijinul adus organizației de tineret la nivel județean cât și național”, a mai spus Dragoș Matișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?