Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Medicul Mircea Lăzărean a accidentat un biciclist


Medicul specialist în neurologie și psihiatrie, Mircea Lăzărean, a fost implicat vineri seara într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut pe DJ 205 E, la Petrești, iar victima este un biciclist, care se deplasa dinspre Focșani către Petrești. Potrivit polițiștilor, vina ar aparține chiar medicului, care a ieșit cu mașina, un VW, de pe strada Magnoliei, fără să acorde prioritate de trecere biciclistului. În urma accidentului, bărbatul de pe bicicletă a fost rănit și a ajuns la Spitalul Județean Focșani pentru a primi îngrijiri medicale.
    Polițiștii de la Biroul Rutier Focșani ne-au spus că atât victima cât și șoferul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se fac în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier. „Accidentul s-a produs pe DJ 205 E, la Petrești, victima fiind un biciclist. Acesta se deplasa dinspre Focșani către Petrești, iar de pe strada Magnoliei a pătruns pe drumul județean un autoturism marca VW, care nu i-a acordat prioritate și l-a acroșat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cele două persoane implicate în accident nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate modul de producere a accidentului”, ne-a precizat inspector principal Claudiu Marinică, de la Biroul Rutier Focșani.
    Contactat telefonic, medicul Lăzărean ne-a declarat că, deși s-a asigurat, nu l-a văzut pe biciclist. „Am ieșit de pe strada unde locuiesc și am accidentat un biciclist. Pur și simplu nu l-am văzut. Am fost la spital și nu părea să fie rănit grav, dar urmează să fie investigat. Este neplăcut și pentru mine și pentru el. Străzile nu prea sunt luminate. Am plecat de pe loc, am parcurs o distanță foarte mică, m-am asigurat și drumul era liber. Cu toate acestea, l-am atins pe biciclist la plecarea de pe loc. Îmi doresc să fie bine”, ne-a precizat doctorul Mircea Lăzărean.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?