Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Angajați noi la Inspectoratul Școlar


Conducerea Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea a afișat pe site-ul instituției situația privind selecția de dosare pentru concursul de ocupare a unui post vacant de auditor în cadrul aparatului propriu, etapa selecție de dosare. Și-au depus dosarele patru persoane, dintre care două au fost admise, iar două respinse deoarece nu aveau aviz favorabil de la reprezentanții Direcției Generale de Audit din cadrul Ministerului Educației și Cercetării Științifice.
Astfel, au fost respinse dosarele depuse de Gina Șerbgan și Viorica Neagu, fiind admise cele depuse de Alina Olaru și Mariana Matei, aceasta din urmă cu mențiunea că trebuie să depună cazierul judiciar până la data susținerii primei probe, adică până pe 11 februarie, urmând ca pe 15 februarie să aibă loc interviul.
De asemenea, a fost scos la concurs și un post de consilier IA S, la compartiment financiar contabil, tehnic administrativ (investiții), singurul candidat fiind Costel Militaru. În urma susținerii interviului și a probei practice, acesta a acumulat 90 de puncte, fiind declarat admis.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?