Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Jandarmii sunt prezenți la competiții sportive


Jandarmii vrânceni vor acționa, în acest sfârșit de săptămână, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la competițiile sportive ce se vor desfășura în Focșani și în județ.
    Sâmbătă, începând cu ora 10.45, se vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în imediata apropiere a Sălii Polivalente din municipiul Focșani la meciul amical de handbal masculin, dintre CSM 2007 Focșani  – CSU Suceava, la meciul de volei feminin din cadrul diviziei A II Est dintre CSM 2007 LPS Focșani – CS Top Volei 05 Constanța, începând cu ora 13.30. De asemenea, vor fi prezenți și la partidele de minifotbal din cadrul Cupei Firmelor dintre echipele: Lăutarii – Pamiro Construct, Voința DEEP SERV – Champions Pub, Victoria Vânători – Blue Bar Dima Răstoaca, ACS Mausoleul Mărășești – Alegria Câmpineanca și Sanorom Bolotești – Depolav, începând cu ora 15.00.
    Duminică, începând cu ora 15.00, se vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în imediata apropiere a Sălii Polivalente din municipiul Focșani, unde va avea loc competiția din cadrul Cupei Fair – Play la minifotbal old – boys dintre echipele: ValStef Trans – Poliția, Soveja – Vrancea Media, Finanțe – Pinola și Amicii CenterVet – Hunters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?