Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO și GALERIE FOTO : Adi Boboc, fratele patronului Laris Production, dus cu elicopterul la București în urma unui infarct


Fratele patronului postului de radio DADA și al Laris Production a fost transferat ieri, la orele prânzului, cu un elicopter SMURD, la un spital din București. Potrivit medicilor, Adrian Boboc a suferit un infarct miocardic inferior.
Medicii ne-au declarat că Adrian Boboc, care are 48 de ani, a ajuns ieri dimineață la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Focșani, acuzând dureri în piept. După ce l-au consultat, medicii l-au diagnosticat cu infarct miocardic inferior și au solicitat intervenția unui elicopter SMURD.

 În jurul orei 12.15, elicopterul SMURD București a aterizat pe stadionul Tineretului din Focșani, de unde a preluat pacientul, pe care l-a transportat la Spitalul Universitar din București. Medicii bucureșteni i-au implantat un stent. „Am transportat la elicopterul SMURD un pacient în vârsta de 48 de ani, care a suferit un infarct miocardic inferior. Pacientul, care nu are antecedente (medicale-n.r.), a fost transferat la Spitalul Universitar din București”, ne-a declarat medicul Simona Ionescu, din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?