Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Petrecere pentru copiii necăjiți, la After School Club Focșani


Dacă cunoașteți copii necăjiți, care provin din familii fără posibilități materiale, și doriți să le oferiți bucuria unei petreceri cum n-au mai avut vreodată, îi puteți înscrie la mega-petrecerea ce va fi organizată special pentru ei de After School Club Focșani. Evenimentul, organizat în cadrul Campaniei „Bucurie pentru copii” inițiată de Andreea Prescură, coordonatorul After School Clubului, va avea loc în data de 30 ianuarie, motiv pentru care trebuie să vă grăbiți cu înscrierile, care pot fi făcute până la data limită de 25 ianuarie a.c. Puteți face acest lucru la telefon 0728.107.605 sau contactând organizatorii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/After-School-Club-Focsani-633807370080921/?fref=ts.
    De menționat că acest eveniment este destinat acelor copilași cărora părinții lor, lipsiți de posibilități materiale, nu au putut să le organizeze vreodată, de exemplu, ziua aniversară, care nu au trăit bucuria unei petreceri alături de alți copii, înveseliți de animatoare, care nu s-au jucat niciodată cât le poftesc inimioarele, cu jucării care mai de care mai frumoase, acelor copii care, poate, până acum nu au văzut Focșaniul sau măcar un film proiectat pe un perete. Acelor copii care poate dorm în frig și mănâncă o dată pe zi, adică acelor copii cu copilăria goală, lipsită de amintiri frumoase… Dacă cunoașteți astfel de pui de om, fie el din Focșani, fie din cine știe ce sate mai apropiate sau mai îndepărtate de urbea noastră, nu ezitați să-i înscrieți la această minunată petrecere! Ar putea fi unica ocazie pentru ei, de a trăi așa ceva! Dacă doriți să le faceți această surpriză, nu ezitați să le contactați părinții pentru a le obține acordul. În plus, mai trebuie să aveți generozitatea de a vă ocupa de transportul copiilor de la domiciliu și până la Clubul din Focșani, iar a doua zi să-i duceți înapoi acasă.
    Potrivit celor spuse de Andreea Prescură, Clubul se va ocupa în totalitate de costurile și organizarea petrecerii, care va fi una prelungită și la ea vor putea participa 30 de prichindei cu vârsta între minim 4 și maxim 12 ani. „Petrecerea va începe sâmbătă, 30 ianuarie, când vom primi copiii, le vom servi masa de prânz după care se va da startul distracției. Alături de noi vor fi mulți voluntari care și-au oferit serviciile, așa că cei mici vor avea animatoare, DJ, vor viziona filme și se vor juca. Seara le este asigurată de asemenea masa, iar peste noapte vor dormi aici. Părinții nu trebuie să-și facă niciun fel de probleme în ceea ce privește pijamalele, periuțele, materialele de igienă pentru că noi le vom asigura fiecărui copil, toate acestea. Copiii vor primi pijamale, șosete, chiloței, papucei și tot ce au nevoie, pe care le vor lua apoi cu ei, acasă. La sediul After School Club se vor strânge și niște bănuți pentru achiziționarea de hăinuțe pentru copii. Cine dorește să contribuie va găsi aici o pușculiță. Duminică, a doua zi, copiii vor lua micul dejun urmat din nou de joacă și diferite activități, iar după masa de prânz vor pleca acasă împreună cu cei care i-au adus”, a detaliat Andreea Prescură.
    De menționat că toți acești copii, dar și alții care provin din familii care se confruntă cu sărăcia, vor putea avea parte și de consultații și tratamente stomatologice gratuite din partea medicilor stomatologi Radu și Andrei Marinescu. „Ei s-au oferit voluntar să îngrijească dinții copiilor nevoiași, doar că aceștia vor trebui să vină la cabinet însoțiți de părinți sau de tutori”, a precizat Andreea Prescură.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?