Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

VIDEO : Șoferul focșănean al unui microbuz, implicat într-un accident MORTAL la Brăila


Un  focșănean de 39 de ani, Iulian L., angajat al unei firme de transport persoane, S.C. Inter Lemalian S.R.L., din Focșani, a provocat sâmbătă seara un accident la Brăila. Șoferul microbuzului care era plin cu oameni și venea de la Aeroportul Otopeni, a intrat în refugiul de tramvai, după ce șoferul nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Ocolire Dreapta”.
    În urma impactului cu grilajul metalic, o țeavă a străpuns autovehiculul din față  până în spate, iar un tânar de 26 de ani, care venea din Spania, a murit pe loc, țeava străpungându-i abdomenul. De asemenea, șoferul, o femeie de 39 de ani și un copil de 13 ani, au fost răniți. Ei au ajuns la spital pentru îngrijiri, dar nu au rămas internați, după cum se arată într-o informare a IPJ Brăila. În timp ce în comunicatul poliției se precizează că răniții nu au necesitat internarea, directorul Spitalului Județean de Urgență Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat ieri pentru Agerpres că băiatul de 13 ani a fost internat cu traumatism cranian, femeia în vârstă de 39 de ani cu fractură de membru pelvin, iar șoferul a fost rănit ușor. „În seara de 9 ianuarie, la ora 23:10, L.Iulian (37 de ani), din municipiul Focșani, județul Vrancea, în timp ce conducea microbuzul de transport public de persoane interjudețean, pe bulevardul Dorobanților, din municipiul Brăila, în apropiere de intersecția cu strada General Eremia Grigorescu, nu a respectat semnificația indicatorului „Ocolire dreapta”, situat în dreptul refugiului de tramvai, și a intrat cu partea din față în gardul refugiului. În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager, în vârstă de 26 de ani, din județul Galați, și rănirea ușoară a șoferului și a alți doi pasageri, un băiat de 13 ani și o femeie de 39 de ani, ambii din județul Tulcea.
    Primul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila, iar persoanele rănite, la Spitalul Județean Brăila, unde au primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului. Polițiști de la Biroul Rutier Brăila au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”
, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

    Microbuzul urma să ajungă la Galați, în el aflându-se persoane din Galați și Tulcea. Potrivit jurnaliștilor de la Info Brăila, tânărul de 26 de ani care a murit era din Galați și se întorcea din Spania. El era împreună cu tatăl său. La fața locului ar fi ajuns și iubita lui cu care urma să se căsătorească, care l-ar fi strigat în continuu. „M-am trezit că o țeavă era între mine și copilul meu. M-am speriat căci băiatului îi curgea sânge și m-am chinuit să îl scot de acolo. Lumea a început să țipe… Nu știam încotro să o luăm. Când m-am dat jos din mașină l-am văzut pe băiatul din spate. Tătăl lui se chinuia să îl salveze, dar era prea târziu”, a declarat pentru Info Brăila femeia rănită în accident, mama copilului rănit.
    Tot jurnaliștii de la Info Brăila au mai scris că șoferul microbuzului ar fi adormit la volan. Practic, țeava l-a lovit pe șofer în coapsa dreaptă, a atins-o apoi pe femeie în zona șoldului, l-a rănit la cap pe copil și apoi a străpuns abdomenul tânărului care a decedat. Rămâne ca polițiștii de la Brăila să facă în continuare verificări în acest caz și să stabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?