Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Angajat al ENET, bătut în timp ce împărțea notificări locatarilor cu datorii


Un angajat al ENET a fost lovit de un bărbat, în scara unui bloc din Focșani, în timp ce împărțea notificări locatarilor cu datorii. S-a întâmplat în noiembrie anul trecut, iar cel care l-a bătut, Mihai T., de 55 de ani, cu domiciliul în Târgoviște, dar care locuiește fără forme legale în Focșani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
    Bătăușul bănuia că victima, operator punct termic în cadrul ENET, că ar avea o relație cu concubina sa. Când l-a prins pe angajatul ENET în scara blocului, l-a altoit. Un pumn, atât i-a dat, iar victima a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale. La audieri, agresorul a spus că nu a lovit victima, ci că acesta a căzut și s-a lovit. Declarația părții vătămare a fost alta. Acesta le-a spus anchetatorilor că inculpatul a lovit-o după ce i-a reproșat că ar fi avut relații intime cu femeia sa.
    Pentru aceeași faptă va fi judecat și Marian C., de 38 de ani, din Șerbești, comuna Vidra. În data de 8 august anul trecut, el a lovit o persoană cu o coadă de lopată în cap, peste mâini și picioare, iar victima a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Altercația a avut loc după ce inculpatul a auzit o discuție între partea vătămată și bunica sa, referitoare la o sumă de bani pe care femeia i-ar fi datorat-o părții vătămate. Supărat, inculpatul a pus mâna pe coada de lopată și i-a aplicat câteva lovituri. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei, dar a avut și o explicație. El a spus că și-a ieșit din minți și a reacționat așa după ce partea vătămată i-a trântit bunica la pământ.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?