Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere
    La data de 8 ianuarie a.c., ora 13.30, polițiștii din Suraia au depistat un bărbat de 34 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară care avea autorizația de circulație provizorie expirată din data de 20.11.2015. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 8 ianuarie a.c., ora 17.10, polițiștii din Panciu au depistat în trafic un bărbat de 60 ani, din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea un autoturism în timp ce afla sub influența băuturilor alcoolice ( de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data 8 ianuarie a.c.,  pe str. 1 Decembrie 1918 din mun. Focșani a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale în care au fost implicate două autoturisme.  Un conducător auto a efectuat manevra de întoarcere și a intrat în coliziune cu alt autoturism care se afla staționat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,80 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-a recoltat o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare:
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;Garoafa-Bizighești;
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.
 
    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?