Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Casa spartă la Cotești aparține soacrei lui Liviu Jitea. Hoții au furat UN SEIF cu bani și bijuterii în valoare de 150.000 lei


Casa din Cotești, care a fost prădată de hoți în noaptea dintre ani și din care s-au furat bani și bunuri în valoare de 150.000 lei, aparține soacrei omului de afaceri Liviu Jitea (FOTO), Ioana Sdrobici. În momentul spargerii, Ioana Sdrobici, fost cadru didactic, nu era acasă, fiind plecată pentru scurt timp la o vecină.
    Ginerele Ioanei Sdrobici ne-a precizat că s-au furat bani și bijuterii, adăugând că nu știe exact ce sumă avea soacra lui în casă, dar știe că banii proveneau din vânzarea strugurilor. „Au luat un raft, gen seif, și bijuterii personale. Soacra a fost plecată trei ore și în acest timp s-a acționat. Au intrat, au luat seiful acela mai mic, bijuteriile și au dispărut. Nu știu exact valoarea, pentru că nu am întrebat-o niciodată ce bani are. Știu că erau bani proveniți din vânzarea strugurilor. Socrii mei au fost profesori, vecinii sunt oameni la locul lor. Nu putem ști cine a făcut asta”, a precizat afaceristul Liviu Jitea.

Seiful a fost găsit abandonat  

    Autorii spargerii de la Cotești sunt în continuare căutați de polițiști, ei nefiind identificați, cel puțin până aseară. Surse oficiale spun că banii erau într-un seif, care a fost găsit abandonat la câteva sute de metri de casa familiei Sdrobici. Evident, acesta era gol și avea urme de lovire, semn că după ce a fost scos din perete, hoții l-au dus într-un loc ferit, l-au spart, au luat bunurile și banii din el, apoi au dispărut, trăind acum pe picior mare.
    Surse oficiale spun că ar exista un cerc de suspecți. Rămâne de văzut dacă autorii sunt cei asupra cărora planează suspiciuni sau este vorba de alte persoane. Cert este că ei nu au mers pe bâjbâite, ci s-au  dus la fix, deoarece persoana vătămată a lipsit puțin timp de acasă, perioadă în care au acționat și hoții. 
Spargerea de la Cotești este cel mai de amploare eveniment infracțional din noul an, prejudiciul creat fiind estimat la 150.000 lei. Polițiștii continuă să fie reținuți în a oferi informații cu privire la acest caz, precizând că atunci când vor avea date concrete, le vor face publice.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?