Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

ULTIMA ORĂ! Tânărul de la Sihlea bătut cu scânduri rupte din gard A MURIT


  George Daniel F., tânărul de 21 de ani din comuna Sihlea, care a ajuns în stare gravă la spitalul Floreasca din capitală, după o bătaie, a murit vineri. Decesul a fost declarat în prima zi a noului an, iar acum familia se pregătește de înmormântare. Informația ne-a fost confirmată de polițiștii din comună. 
   Scandalul a pornit din nimic, în noaptea de 25 spre 26 decembrie. Bărbatul de 21 de ani, fratele său, agresorul și alți tineri ar fi consumat împreună băuturi alcoolice acasă la victimă. La un moment dat, cineva ar fi răsturnat o sticlă cu băutură și de aici ar fi început reproșurile. Din nimic, tinerii care petreceau au început să se certe și să se lovească. Cel care ar fi aplicat lovitura decisivă este Alexandru Valentin B., de 28 de ani. În altercație a fost lovit și fratele tânărului de 21 de ani, respectiv Alexandru Dumitru F., de 26 de ani. 
    Cel de 21 de ani a ajuns la București, iar celălalt, Alexandru Dumitru F., a ajuns la Spitalul Județean Focșani. Tânărul de 21 de ani a fost lovit în cap cu scânduri rupte dintr-un gard, care aveau și cuie și ar fi fost și dat cu capul de o piatră, după cum le-au spus martorii anchetatorilor. La altercație a mai luat parte un tânăr de 18 ani, dar cel care ar fi dat cu scândura ar fi doar cel de 28 de ani. Agresorul s-a potolit după ce a văzut că victima sa nu mai poate schița niciun gest.
Principalul suspect, Alexandru Valentin B., a fost adus de polițiștii de la Sihlea la IPJ Vrancea, pentru ca polițiștii Serviciului de Investigații Criminale să discute cu el. Apoi, băiatul a ajuns la sediul Parchetului unde au mai ajuns și niște martori, pentru a discuta cu procurorul de caz. Alexandru Valentin B. nu a negat că i-a bătut pe frați. El a povestit că au petrecut acasă la cei doi frați și din cauza sticlei răsturnate s-au luat la ceartă. La un moment dat cineva ar fi stins lumina, iar frații ar fi început să-l lovească cu pumnii. A povestit că a reușit să iasă din casă și, ajuns în curte, George Daniel F. ar fi pus mâna pe un topor cu care ar fi vrut să-l lovească. Agresorul susține că a reușit să fugă din curte, dar frații erau pe urmele lui, iar în momentul în care și-a dat seama că nu mai poate fugi și că va fi prins din urmă a rupt o scândură dintr-un gard și a lovit pentru a se apăra, a povestit el. 
    După audieri, agresorul a fost lăsat să plece acasă. Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar în cazul său. 
    Acum, procurorul așteaptă comunicarea de la București cu privire la decesul tânărului. Nu este exclus ca împotriva agresorului să fie luată altă măsură decât cea a controlului judiciar.
Dumnezeu să-l odihnească!
Sursa foto – Facebook 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?