Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

RETROSPECTIVĂ 2015.Vedete care și-au unit destinele


Anul 2015 a fost mai puțin glamour în privința căsătoriilor de celebrități. Multe cupluri au preferat să-și oficializeze uniunea de mai mulți ani prin ceremonii restrânse cu prietenii, precum Ashton Kutcher și Mila Kunis, sau prin ceremonii surpriză, ca Jennifer Anistor și Justin Theroux, în timp ce alte vedete precum Sofia Vergara și Joe Manganiello au preferat o nuntă fastuoasă într-un resort din Miami. AGERPRES prezintă în continuare o selecție a câtorva cupluri de celebrități care s-au căsătorit anul acesta.

    Starul hollywoodian Johnny Depp, fostul partener al interpretei franceze Vanessa Paradis, s-a căsătorit cu actrița americană Amber Heard la sfârșitul lunii ianuarie într-o ceremonie civilă desfășurată în Los Angeles. Cuplul, care s-a logodit în 2012, și-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas.  Ceremonia a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles. Actorul (51 de ani), câștigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani) la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „The Rum Diary” în 2011. Actrița este cunoscută pentru rolurile din „All the Boys Love Mandy Lane” (2006) și „North Country” (2005). Căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actrița Lori Anne Allison, de care s-a despărțit doi ani mai târziu. Familiile și prietenii cuplului au fost invitați pe Little Hall Pond Cay, mica insulă din Bahamas pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane. Nunta a avut loc în cadru restrâns, în prezența a aproximativ 50 de rude și prieteni apropiați, iar oaspeții au fost cazați la bordul yahtului de lux al artistului. Printre invitați s-au aflat și Lily Rose, în vârstă de 15 ani, și Jack, 12 ani, cei doi copii pe care Johnny Depp i-a avut cu actrița Vanessa Paradis, care a fost partenera lui de viață timp de 14 ani.

    Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun rol masculin pentru interpretarea matematicianului Alan Turing în pelicula ‘The Imitation Game’, s-a căsătorit, de Sfântul Valentin, cu actrița și regizoarea de teatru britanică Sophie Irene Hunter. Ceremonia a avut loc la biserica St. Peter and St. Paul, datând din secolul al XII-lea, din Mottistone, Insula Wight. Pentru a se feri de ploaia măruntă, Benedict și Sophie au venit la ceremonia religioasă într-un frumos autoturism Jaguar, fiind așteptați de numeroși fotografi și fani care au venit să-i vadă. Petrecerea s-a desfășurat la Mottistone Manor, proprietate a familiei Nicholson, descendenți direcți ai primului Lord Mottistone.  Printre cei invitați a figurat și actrița Keira Knightley, interpreta rolului feminin Joan Clarke din filmul ‘The Imitation Game’, la rândul său nominalizată la Oscar pentru cel mai bun rol feminin. Potrivit presei, cuplul și-ar fi petrecut noaptea de dinaintea ceremoniei de căsătorie în luxosul stabiliment Royal Yacht Squadron, fondat în 1815 și care se află sub patronajul reginei Elisabeta a II-a. Benedict Cumberbatch (38 de ani) și Sophie Hunter (36 de ani) așteaptă primul loc copil și erau logodiți din noiembrie anul trecut. Cei doi s-au cunoscut în 2009 la filmările pentru ‘Burlesque Fairytales’.

    Actrița Cameron Diaz s-a căsătorit cu chitaristul Benji Madden pe 6 iunie într-un cadru intim în locuința lor din Los Angeles. La ceremonie au fost prezenți în jur de 90 de invitați, iar prietena cea mai bună a actriței, Drew Barrymore, a fost domnișoară de onoare. Gwyneth Paltrow, Reese Whiterspoon și Nicole Richie s-au numărat printre invitați. În weekend cei doi au organizat și o cină la proprietatea lor din Beverly Hills la care au fost prezente rude și prieteni foarte apropiați printre care Drew Barrymore, Joel Madden și Nicole Richie. Înainte de nuntă, Cameron Diaz, 42 de ani, a fost sărbătorită de prietenele sale, la un hotel din Los Angeles, într-o petrecere a burlăcițelor. Cameron Diaz și Benji Madden au o relație din mai anul trecut și s-au logodit înainte de Crăciunul din 2014. Madden este membru fondator al trupei punk Good Charlotte, alături de fratele său geamăn, Joel Madden.

    Mila Kunis, de 31 de ani, și Ashton Kutcher, de 37 de ani, care se cunosc din 1998, când lucrau la sitcomul ‘That ’70s Show’, și-au menținut relația departe de ochii publicului. Ei au anunțat în urmă cu un an și jumătate că s-au logodit, iar anul trecut au devenit părinții unei fetițe, Wyatt Isabelle. Actorii americani s-au căsătorit în iulie anul acesta, într-o ceremonie privată organizată în secret la Los Angeles. Nunta lui Ashton Kutcher cu Mila Kunis a fost restrânsă, dar i-a impresionat pe invitați, a declarat fostul coleg de platou al lui Kutcher din sitcomul ‘Two and a Half Man’ John Cryer. ‘A fost o seară intimă și minunată și nu am avut emoții deosebite’, a declarat Cryer pentru revista US Weekly. ‘Cei doi nu au urmărit să facă din nuntă un spectacol grandios. A fost ceva frumos și sincer’, a spus John Cryer.  Ashton și Mila s-au căsătorit la Parrish Pioneer Ranch din Oak Glen, California, în weekendul de Ziua Independenței. Tinerii căsătoriți nu au optat în luna de miere pentru o plajă cu nisip fin, ci au plecat cu rulota în Yosemite National Park. Celor doi actori le plac lucrurile simple. Spre deosebire de alți artiști care aleg o călătorie cu iahtul sau un sejur pe o insulă privată, după nuntă ei și-au luat fiica și s-au oprit în parcul din California. Au fost zăriți mâncând afară, în aer liber. ‘Mila este o mamă excelentă, iar Ashton era extrem de grijuliu cu bebelușul. Se jucau cu fetița și impresia era că scena este scoasă dintr-un film’, a declarat un martor revistei People.

    Actorii americani Jennifer Aniston și Justin Theroux, logodiți din august 2012, s-au căsătorit într-o ceremonie-surpriză în august la reședința lor din Bel Air, din apropiere de Los Angeles. Artista le spusese celor peste 70 de invitați că vor participa la o petrecere cu ocazia zilei de naștere a cineastului, care a împlinit 44 de ani la 10 august, așa încât toți au fost (plăcut) impresionați când au aflat că prietenii lor au decis (în sfârșit, ar spune unii) să-și unească oficial destinele. Evenimentul a avut loc în aer liber, după cum reiese din fotografiile publicate de portalul TMZ. Fotografii acestei publicații au reușit să obțină și imagini ale unui preot care venea la luxoasa proprietate, precum și ale unui tort ornat cu două păpuși (un el și o ea), conform tradiției de nuntă. Au fost de față la aceste momente deosebite, printre alții, actrița Lisa Kudrow, prietenă a miresei, cu care a jucat în celebrul serial ‘Friends’, precum și actorul Jason Bateman, cântăreața Sia, actrița Chelsea Handler, cuplul format din actorii John Krasinski și Emily Blunt, prezentatoarea Ellen DeGeneres, designerul de bijuterii Jennifer Meyer și fotograful Terry Richardson. Jennifer Aniston are 46 de ani și l-a cunoscut pe proaspătul ei soț în timpul filmărilor pentru ‘Tropic Thunder’, în Hawaii, în 2008. Idila lor a început însă mai târziu, în 2011, pe când lucrau împreună la o altă peliculă, comedia ‘Wanderlust’. Frumoasa actriță blondă cu ochi albaștri a fost căsătorită timp de cinci ani cu un coleg de breaslă renumit și el nu numai pentru talentul artistic, ci și pentru aspectul său, Brad Pitt. Deși păreau a forma una dintre cele mai solide familii de la Hollywood, relația lor s-a destrămat după ce el s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. Justin Theroux a avut o legătură de lungă durată cu stilista Heidi Bivens, de care s-a despărțit în 2011.

    Prințul Carl Philip, al treilea în ordinea de succesiune la tronul Suediei, a întâmpinat dificultăți atunci când a încercat să pună verigheta pe mâna viitoarei sale soții, Sofia Hellqvist, în cadrul somptuoasei ceremonii de nuntă care a avut loc în septembrie în capela Palatului Regal din Stockholm. Imaginile surprinse de camere îl înfățișează pe prinț apucând mâna miresei sale și încercând să împingă inelul, inițial pe degetul greșit, în timp ce Sofia zâmbește nervos. Odată aceste formalități încheiate, prințul s-a descurcat fără probleme la primul sărut în calitate de bărbat însurat. Mireasa, îmbrăcată într-o elegantă rochie albă, asortată cu o delicată coroană de diamante și smaralde, a primit titlul oficial de Prințesa Sofia a Suediei, Ducesă de Värmland. La ceremonie au participat, alături de regele Carl Gustaf al XVI-lea și de regina Silvia, reprezentanți ai mai multor familii regale din întreaga lume, printre care reginele Belgiei, Danemarcei, Olandei și Norvegiei, precum și prințul Edward al Marii Britanii și prințesa Takamado a Japoniei. Sofia (30 de ani), cu care prințul are o relație din 2010, a devenit cunoscută în urma unei apariții la un reality show, dar și ca model și instructoare de yoga. Carl Philip și Sofia s-au cunoscut în 2009 și și-au anunțat logodna anul trecut. Festivitățile de nuntă au durat trei zile.

    Actrița columbiană Sofía Vergara și logodnicul ei, Joe Manganiello, și el actor, s-au căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie în complexul turistic de lux West Palm Beach, din nordul orașului Miami (Florida). Nunta a avut loc la hotelul The Breakers, în prezența a circa 400 de invitați. Cuplul a pus la punct detaliile finale cu ajutorul artistului floral Jeff Leatham, director artistic al Hotel Four Seasons George V din Paris, care a fost însărcinat cu decorațiunile. The Breakers, un hotel în stil renascentist italian din zona de coastă West Palm Beach, a fost ales strategic de actrița columbiană care a avut mulți invitați din America Latină, SUA și Europa. Complexul este totodată o barieră în calea numeroșilor ‘paparazzi’ care ar fi dorit să pătrundă pe această proprietate bine supravegheată de agenți de pază. Vergara, 43 de ani, și Manganiello, 38 de ani, cunoscut din serialul ‘True Blood’, s-au logodit în Hawaii, în decembrie 2014, după șase luni de la începerea relației lor. Este vorba de prima căsătorie pentru Manganiello, și de a doua pentru columbiancă, după căsătoria ei cu José Luis González, cu care are un băiat, Manolo, de 23 de ani. Cuplul a cerut ca, în loc de daruri de nuntă, invitații să facă donații pentru cauze caritabile, printre care și spitalul St. Jude Children’s Research Hospital, care îngrijește copii care suferă de cancer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?