Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Creed


Rocky Balboa (din seria filmelor Rocky), fost Campion Mondial la box – Categoria Grea, este acum în vârstă. Ringul de box rămâne însă marea lui pasiune, așa că Sylvester Stallone se întoarce pe marile ecrane în rolul care l-a făcut faimos ca actor și scenarist, de această dată ca mentor pentru tânărul Adonis Johnson.
    Adonis Johnson (Michael B. Jordan) este fiul lui Apollo Creed, fostul oponent la box al lui Rocky, care murise în Rocky IV, înainte ca Adonis să se fi născut. Ca și tatăl lui, tânărul boxer are de înfruntat rivali periculoși în ring iar Rocky, devenit antrenorul lui, îi arată că dușmanul cel mai greu de învins este chiar el însuși. Adonis își dorește să dobândească propria lui reputație în lumea boxului, care să nu se bazeze numai pe renumele tatălui său iar pentru asta trebuie să lupte, susținut de iubita lui, Bianca (Tessa Thompson).
    În regia lui Ryan Coogler (Fruitvale Station, 2013 și Locks, 2009), filmul Creed este despre strădanie și efort. Boxul este metafora luptei interioare pe drumul către victorie, care este la fel de prețioasă și de greu de obținut ca pe vremea lui Rocky.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?