Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO : Artiști din România și din străinătate la Revelionul din Piaţa Unirii


Președintele Consiliului Județean, Marian Oprișan, vă invită la mega petrecerea de Revelion, organizată pentru cetățenii județului Vrancea. Petrecerea de la cumpăna dintre ani va avea loc în Piața Unirii din Focșani. Începând cu ora 18.00, pe scena amplasată în Piața Unirii vor urca: Ansamblul folcloric „Å¢ara Vrancei”, Geta Postolache, Viorica și Ioniță: Taraful de la Clejani, Alexandra Shine, Anastasia Lazariuc, Lora, Voltaj, Randi, Ricchi e Poveri, Ottawan. De asemenea, va avea loc un show Rock-On. La miezul nopții va avea loc un spectacol de artificii, flăcări FX și lasere. Prezentatori vor fi Adelina Pestrițu și Octavian Ursulescu.
    Povestea grupului Ricchi e Poveri (FOTO), „una din cele mai versatile, strălucitoare și iubite formații de pe scena europeană”, a început la Genova, în 1968. De-a lungul unei cariere muzicale de peste 45 de ani, Ricchi e Poveri a câștigat un palmares impresionant de premii și distincții, a vândut peste 20 de milioane de discuri, a scos 19 albume de studio, a lansat peste 200 de cântece și a concertat pe tot mapamondul. Șlagăre ca ”Mamma Maria”, ”Acapulco”, ”Sara perche ti amo”, ”Che sara”, care au fost lansate în anii ’70 – ’80 – ’90, continuă să fie ascultate cu plăcere și astăzi.
    Formația Ottawan, precursor legendar al curentului disco-dance, a făcut legea pe ringurile de dans la începutul anilor ’80, printr-o serie de hituri care au făcut înconjurul lumii. Ottawan se numără printre primele formații disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al charismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Înființată la sfârșitul anilor ’70, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut „D.I.S.C.O”. În 1981 a fost rândul hitului „Hands Up” să pună stăpânire pe primele poziții ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelandă, unde a rămas pe locul întâi timp de opt săptămâni. Åži piesa „You’re ok” („T’es ok”) a făcut istorie, în Franța ea situându-se și în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?