Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Penitenciarul Focșani angajează un preot care să știe să lucreze pe calculator și un medic


Administrația Națională a Penitenciarelor organizează concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante de preot în unitățile subordonate. Printre acestea se numără și Penitenciarul Focșani. Conform anunțului, doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții pentru a putea participa la concurs. Pe lângă faptul că trebuie să fie cetățeni români și să nu fi fost condamnați, preoții trebuie să nu fi fost agenți sau colaboratori ai organelor de securitate ca poliție politică. Doritorii trebuie să aibă minimum doi ani vechime în activitatea pastorală, dar și să aibă binecuvântarea ierarhului titular al Arhiepiscopiei sau Episcopiei în teritoriul căreia se află unitatea penitenciară pentru care candidează. În plus, ei trebuie să aibă și cunoștințe de operare pe calculator.
    Candidații își pot depune dosarele până pe 29 decembrie a.c. Apoi, ei vor fi testați din punct de vedere psihologic la București. Cei care trec de acest hop, vor susține probele propriu zise la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare de la Târgu Ocna. Prima probă va fi interviul, apoi candidații vor susține proba practică de verificare a abilităților de utilizare a calculatorului și apoi proba scrisă pentru examinarea cunoștințelor teoretice. Preotul de la Penitenciarul Focșani a ieșit la pensie în urmă cu mai mulți ani, iar în prezent la capela de la penitenciar slujește un alt preot tânăr, în baza unui contract de colaborare.
    De asemenea, Penitenciarul Focșani are un post disponibil pentru un medic primar de medicină generală/medicină de familie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?