Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

IPJ caută șef de post pentru Postul de Poliție Dumbrăveni


IPJ Vrancea a scos la concurs funcția de șef de post la Postul de Poliție din comuna Dumbrăveni, din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești. Înscrierile s-au făcut deja, iar concursul va fi susținut pe data de 17 decembrie. Potrivit unor surse oficiale, doi polițiști s-au înscris la concurs, iar unul dintre ei ar mai fi fost, anterior, împuternicit pe această funcție.
    S-au putut înscrie la concurs agenții de poliție care au îndeplinit cumulativ următoarele condiții: să fie agenți de poliție definitivați în profesie; să fie absolvenți de studii medii cu diplomă de bacalaureat; să îndeplinească cerințele specifice din fișa postului; să aibă 3 ani vechime în MAI; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției; să nu fie sub efectul unei sancțiuni disciplinare și să nu fie puși la dispoziție în condițiile art. 65 din Legea nr. 360/2002, cu modificările și completările ulterioare; să fi obținut în ultimii 2 ani calificativul de cel puțin „bine” la evaluarea anuală de serviciu și să fie declarați APT medical și psihologic, pentru promovarea în funcții de conducere.
    Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea la data de 17 decembrie, începând cu ora 09:00, și va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale. Conform unei informări a IPJ Vrancea, „aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat «admis» candidatul care are nota cea mai mare și este notat cu cel puțin 7,00. Nota finală se calculează ca medie aritmetică între notele acordate de membrii comisiei, cu două zecimale, fără rotunjire. În cadrul interviului, fiecare membru al comisiei de concurs/examen adresează întrebări candidatului, fără a depăși tematica afișată. Pentru fiecare întrebare se elaborează o grilă de interpretare, care va fi afișată la finalizarea interviului cu ultimul candidat înscris la concurs. Interviul se înregistrează. În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă, este declarat «admis» la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs/examen. Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat «admis» candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs”, se arată în informaerea IPJ.
    Notele la proba interviu pot fi contestate, iar eventualele contestații se depun în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, la Serviciul resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și vor fi soluționate în termen de 24 de ore de la depunere de către comisia constituită în acest scop.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?