Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bărbat judecat pentru că și-a bătut amicul cu care s-a uitat la meci


Un bărbat din Bolotești a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare. Victima lui Mihai A. este propria soție.
    Cei doi se căsătoriseră în urmă cu aproximativ 10 ani. Au lucrat o vreme în străinătate, iar la finele anului 2013 bărbatul s-a întors în țară pentru că nu mai avea de muncă. La ceva timp, după el a revenit și soția. Pentru că existau suspiciuni cu privire la existența unei relații extraconjugale, ea bănuindu-l pe el de relații nepotrivite, între cei doi au apărut certurile.
    Pe data de 10 iulie, soția a mers la soțul său, care se afla într-o anexă a locuinței, să-i spună că a fost căutat de polițiști. Atât i-a trebuit bărbatului. Pentru că l-a deranjat vestea primită, el s-a răzbunat pe nevastă. În rechizitoriu se arată că el a lovit-o cu ștecherul unui flex în zona capului, apoi în locuință a lovit-o cu pumnii și picioarele. Totodată, a amenințat-o că o va omorâ dacă spune că a fost bătută. Femeia a fost lovită serios și a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.
    După acest incident, femeia s-a mutat la fratele ei și, totodată, a introdus acțiune de divorț. Câteva zile mai târziu, respectiv pe data de 25 iulie, femeia a revenit acasă, dar nu pentru a rămâne alături de soțul ei, ci pentru a-și lua o parte din bunurile care îi aparțineau. A mers însoțită de frate și cumnată. Aceștia din urmă nu au fost lăsați de fostul soț să intre în locuință. Evident că inculpatul s-a arătat deranjat de situație și a aruncat cu o cană înspre cumnat. De asemenea, ar fi pus mâna și pe un topor. De teamă să nu pățească ceva, rudele femeii au chemat poliția, iar oamenii legii au calmat spiritele încinse. La audieri, bărbatul nu a negat conflictele cu soția, dar le-a prezentat în alt mod.

S-a speriat când a văzut victima plină de sânge

    Pentru lovire sau alte violențe va fi judecat și Nicușor C., din comuna Paltin. Pe data de 28 iunie, el a băut la un bar din localitate, după care a plecat către locuința unei rude. În drumul său spre casa rudei a trecut prin fața porții persoanei vătămate.
În momentul în care a dat cu ochii de aceasta, bărbatul și-a amintit că i-ar fi lovit fratele, așa că i-a cerut părții vătămate explicații. Conflictul dintre cei doi a degenerat și de la ceartă s-a ajuns la bătaie. Inculpatul a lovit partea vătămată cu pumnul în față și i-a provocat o hemoragie nazală. Victima s-a prăbușit la pământ, dar inculpatul a continuat să o lovească.
În momentul în care a văzut că victima sângerează, s-a speriat și a fugit. Victima s-a ridicat în cele din urmă, a mers acasă, unde s-a spălat de sânge, după care a chemat salvarea. A avut nevoie de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

S-au bătut după ce au vizionat împreună un meci

    Judecat va fi și Marinel P., din Focșani. Pe 8 iunie, în timp ce se afla la un magazin, s-a luat la ceartă cu partea vătămată. Inculpatul, care era băut, s-a ridicat de la masă și a vrut să-i dea victimei un pumn în față, dar nu a reușit. În timp ce încerca să se apere, persoana vătămată l-a lovit pe inculpat cu genunchiul, moment în care acesta din urmă i-a dat un pumn în față. Apoi, Marinel P. a împins victima pe scările magazinului, s-a pus deasupra acesteia și a continuat să o lovească cu pumnii. Partea vătămată a fost lovită serios și a primit 12-14 zile de îngrijiri medicale. Nu a negat comiterea faptei.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au mai trimis în judecată și pe Alin Valentin H., din Focșani. Pe data de 13 iunie, inculpatul s-a întâlnit cu partea vătămată și o altă persoană și au urmărit împreună un meci de fotbal, la un bar din zona Pieței Unirii. În jurul orei 01.00 au plecat. Ajunși pe Bulevardul Independenței, aparent fără motiv, inculpatul a lovit persoana vătămată cu pumnul în față, după care a fugit.
    Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Focșani, după care a fost trimisă la un spital din București și a avut nevoie de 40-45 de zile de îngrijiri medicale. Audiat fiind, inculpatul a recunoscut fapta și a spus că a lovit victima pentru că aceasta ar fi înjurat-o. Bărbatul lovit se constituie parte civilă cu suma de 2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?