Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Asistenta medicului Constantin Barbu: Dumnezeu să mă ierte şi pe mine, poate l-am supărat cu ceva


Medicul Constantin Barbu va fi înmormântat duminică, în cimitirul din Craiova. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost luat de la SML Vrancea vineri, în jurul orei 12.00, iar până la ora 21.00 a fost depus în Capela Bisericii din Mărășești, pentru că toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe internistul Constantin Barbu să-și poată lua rămas bun de la acesta. După ora 21.00, cortegiul funerar a plecat spre Craiova, unde duminică va avea loc slujba de înmormântare.
Pe pagina de Facebook a medicului Constantin Barbu, cunoscuții au postat mesaje sfâșietoare. Asistenta medicală care lucra cu acest medic a scris: „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, acolo unde drepții se odihnesc. Dumnezeu să mă ierte și pe mine, poate l-am supărat cu ceva, poate am vorbit sau am gândit ceva ce nu trebuia. Iertați-mă, domnule doctor! O să-mi fie foarte greu fără dumneavoastră. În fiecare dimineață când intrați în cabinet mă înveseleați cu câte o glumă, dar astăzi nu ați vrut să mai vorbiți ca de obicei. Ați fost un om minunat! Un doctor minunat, care era așa blând cu bolnavii și cu noi. Nu vă vom uita niciodată! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris femeia. „Dumnezeu să-l ierte! Îmi este foarte greu să zic: A FOST, dar cred că și Dumnezeu l-a iubit și de aceea l-a luat la el. A fost și va ramâne în sufletele noastre cel mai bun medic internist de la Adjud. Condoleanțe familiei”, se arată într-un alt mesaj postat pe pagina de Facebook.

Reamintim că medicul internist Constantin Barbu a decedat joi dimineață, la vârsta de doar 57 de ani, la scurt timp după ce a ajuns la muncă. Medicul Barbu intrase în cabinetul din Policlinică, unde acorda, în mod normal, consultații timp de două ore. A apucat să-și dea haina jos, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. Managerul Spitalului Municipal din Adjud, Florin Pădurariu, ne-a precizat că în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de colegi medicului timp de 40 de minute, a fost declarat decesul. La fața locului a venit și un echipaj de la poliție, fiind considerat un caz de moarte suspectă.
În ceea ce-l privește pe stomatologul Ghiorghe Monac, care a murit miercuri, la vârsta de 80 de ani, acesta va fi înmormântat astăzi (sâmbătă-n.r.), în cimitirul din Èšifești. Stomatologul Monac a fost timp de 10 ani șeful Policlinicii Stomatologice din Focșani.
Monitorul de Vrancea transmite „Sincere condoleanțe” familiilor îndoliate!

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?