Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Un absolvent de Teologie, la volanul unui Audi A6, a accidentat un copil la Panciu


Un copil de 8 ani din Panciu a ajuns la spital după ce a fost accidentat de un autoturism marca Audi A6, la volanul căruia se afla un viitor preot. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, pe strada Nicolae Titulescu, din Panciu. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, copilul ar fi traversat strada neregulamentar, ieșind practic dintre niște mașini. Astfel, el a fost acroșat de autoturismul Audi, condus de Adrian Stelian H., de 26 de ani, care este din comuna Fitionești. Åžoferul ar fi tras de volan pentru a-l evita pe copil, dar nu a reușit să facă asta pentru că micuțul ar fi traversat strada și în fugă.
    În urma accidentului, copilul a fost rănit și a fost dus la spital pentru investigații. Sunt persoane care spun că ar fi fost rănit grav¸ în sensul că ar avea fracturi, dar și persoane care spun că rănile suferite nu sunt grave, acest lucru urmând să fie stabilit de medici în urma investigațiilor la care îl vor supune pe copil. Polițiștii ne-au spus că s-a întocmit un dosar penal de cercetare, dar și că șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
    Potrivit unor apropiați ai șoferului, acesta este absolvent de Teologie și urmează să devină preot, iar soția sa lucrează la Primăria Fitionești.
   
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?