Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Copil ACCIDENTAT GRAV în timp ce traversa strada


Un tânăr de 20 de ani, din Odobești, a fost rănit ușor în urma unui accident produs marți dimineață. Potrivit polițiștilor, șoferul unui autoturism nu ar fi adaptat viteza de deplasare în curbă, a derapat și s-a oprit cu mașina într-un stâlp. „La data de 8 decembrie a.c., ora 06.00, un tânăr de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M pe raza orașului Odobesti, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la schimbarea direcției de mers într-o curbă ușoară către dreapta, a derapat intrând în coliziune cu un stâlp de beton din afara părții carosabile. În urma producerii evenimentului, conducătorul auto a fost rănit ușor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, spun polițiștii.
    Un alt accident s-a produs la Mărășești, iar victima este un copil de 5 ani. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au stabilit că el a traversat strada în fugă, prin loc nepermis, fiind lovit de oglinda unei mașini. Din păcate, copilul a suferit răni grave. „În ziua de 8 decembrie a.c., ora 09.00, pe raza orașului Mărășești, un minor de 5 ani s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure, și a fost acroșat cu oglinda retrovizoare dreapta de un autoturism. În urma producerii evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.
    Și în Focșani s-a produs un accident, protagoniști fiind un șofer și un biciclist. Se pare că șoferul nu a acordat prioritate de trecere biciclistului și a dat cu mașina peste el. Din fericire, bărbatul cu bicicleta a scăpat cu răni ușoare. „La data de 8 decembrie a.c., în jurul orelor 15.10, un tânăr de 23 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Independenței din municipiul Focșani, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist care circula în sensul giratoriu, acroșându-l. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai arătat polițiștii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?