Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Elevii de la Școala „Ion Basgan” i-au colindat pe colegii de la „Elena Doamna”


Elevii Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” din Focșani, în colaborare cu elevii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) „Elena Doamna” au desfășurat luni, 7 decembrie, activitatea „Dincolo de cuvinte rămâne prietenia”, proiect derulat în cadrul SNAC.
    Sub coordonarea profesoarelor Nicoleta Ion, Lăcrămioara Èšâru și Elena Ciobotaru, elevii au confecționat ghete din carton, pe care le-au desenat și le-au pus șnururi colorate. „În spiritul sărbătorilor, și-au oferit reciproc daruri, cu care au umplut ghetuțele. Pentru ca momentul să rămână mai mult în amintirea copiilor, s-au realizat și două ghetuțe mai mari, pe care copiii s-au semnat, urmând ca acestea să facă parte din decorațiunile de sărbători ale claselor”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției.     Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie completă, copiii au cântat colinde românești. 
Un alt grup de colindători de la Școala Gimnazială „Ion Basgan”, coordonat de profesoara Alina Dima, i-a colindat pe cei de la CSEI „Elena Doamna”, la sfârșitul săptămânii trecute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?