Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Doi bărbați au furat orz și tuburi din beton


Doi bărbați, unul din Slobozia Ciorăști, iar celălalt din Golești, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru furt. Atât Nicolae B., din Slobozia Ciorăști, cât și Ilie C., din Golești, sunt recidiviști.
    În rechizitoriu se arată că pe data de 30 aprilie, Nicolae B. a mers cu o căruță pe un teren cultivat cu orz, situat în apropierea comunei, și s-a apucat să cosească plantele. A pus în căruță tot ce a cosit, apoi a plecat la drum. În timp ce se deplasa către casă, s-a întâlnit cu un angajat al societății căreia îi aparținea terenul, iar acesta și-a dat seama că ceva este în neregulă și a sesizat poliția. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că a cosit orzul, deși nu avea acest drept. Prejudiciul este de 500 lei.
    În perioada 23-30 mai, a comis-o din nou. Nu singur, ci cu celălalt inculpat. S-au dus cu căruța pe raza comunei Milcovul și, de la trei fântâini, au sustras câte un tub din beton. Au încărcat tuburile în căruță și le-au dus acasă la o femeie, care nu știa de unde provin acestea. Când au aflat că poliția face verificări cu privire la dispariția tuburilor, le-au pus din nou în căruță și le-au dus de unde le-au luat, numai că unul dintre ele s-a spart.
    Nicolae B. a acționat și în august. Chiar în prima zi a lunii, el a sustras mai mulți baloți de lucernă, de pe un câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?