Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO : Cadouri de la „Moș Bacinschi“ pentru prichindeii din Focșani


Moș Nicolae a venit cu o zi mai devreme la copiii de grădiniță și din clasele 0 din Focșani. Prichindeii au primit din partea reprezentanților Primăriei Focșani pachete cu dulciuri.
    Copiii de clasa 0 de la Școala Ștefan cel Mare și prichindeii de la Grădinița numărul 6 au fost foarte încântați de pachetele primite. „Ajutorul” lui Moș Nicolae a fost consilierul local Radu Nițu, care a mers în sălile de clasă cu pachetele gata pregătite. Fiecare copilaș care a primit dulciuri s-a prezentat consilierului, care le-a transmis să fie ascultători și cuminți, să învețe și să-și facă temele. „Să fiți cuminți și să fiți copii buni și să ascultați de doamna educatoare”, a spus Radu Nițu. „Și de  mamele noastre!”, a completat o fetiță.
    Fericiți, entuziasmați și curioși, copiii au desfăcut nerăbdători sacoșelele cu dulciuri. Consilierul local i-a întrebat dacă știu de la cine sunt cadourile, iar ei, râzând, au spus că nu. „Cadourile sunt de la Moș Bacinschi!”, le-a transmis Radu Nițu. „Moș Bacinschi! Moș Bacinschi!”, au început să exclame prichindeii, cu dulciurile în mâini. „Știți cine este Moș Bacinschi?”, a întreabat consilierul. Copilașii, în cor și fericiți de ceea ce tocmai primiseră, au continuat să exclame „Moș Bacinschi!”. Zâmbind, Radu Nițu le-a explicat că Moș Bacinschi este, de fapt, primarul Focșaniului, Decebal Bacinschi, însă prichindeii erau prea cuprinși de febra sărbătorilor și a cadourilor, astfel că pentru ei Bacinschi nu este primarul orașului, ci… Moș Bacinschi, care le-a trimis dulciuri.

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?