Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Copiii care deja merg la grădiniţă trebuie reînscrişi


   Copiii care frecventează deja cursurile unei grădinițe vor trebui reînscriși, pentru anul școlar 2012 – 2013. O notă în acest sens a fost  trimisă tuturor unităților de învățământ preșcolar din județ, pentru ca directorii și părinții să știe noile proceduri. La fel ca și în cazul înscrierii copiilor în clasa I, se vor avea în vedere mai multe criterii, printre care și domiciliul în apropierea unității.
   În perioada 7 – 31 martie se vor face reînscrieri în învățământul preșcolar pentru copiii care sunt înscriși deja la grădiniță. Până pe 30 aprilie vor putea fi înscriși copiii nou veniți în unitate. Copiii de 5 ani vor face parte din grupa mare, apoi înscrierea copiilor de 4 ani se va face la  grupa mijlocie, iar cei de 3 ani la grupa mică. La fiecare grădiniță va trebui afișat planul de școlarizare aprobat pentru anul școlar 2012 – 2013.  Situația privind copiii înscriși trebuie actualizată zilnic.
   Oficialii Inspectoratului Åžcolar spun că înscrierile făcute înainte de termenul stabilit, respectiv 7 martie, nu vor fi luate în conside-rare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?