Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Crăciunițe, elfi și produse tradiționale, la Târgul cadourilor de Crăciun de la Romexpo


Moș Crăciun va poposi, înconjurat de Crăciunițe și elfi, între 4 și 13 decembrie, la Târgul cadourilor de Crăciun organizat la Centrul Expozițional Romexpo din Capitală. Timp de 10 zile, crăciunițele și elfii vor purta vizitatorii în universul lui Moș Crăciun, unde îi vor îmbia cu dulciuri și delicatese tradiționale de sezon și le vor prezenta oferte de cadouri, constând în produse vestimentare și accesorii (bijuterii, genți, încălțăminte), cosmetice vegane, obiecte de artă decorativă, decorațiuni specifice sărbătorilor, antichități, brazi.
În fiecare zi a târgului, Complexul Național Muzeal Curtea Domnească din Târgoviște oferă copiilor prilejul de a-i scrie Moșului ca în vremurile de altădată, folosind pana de gâscă, și de a confecționa diferite podoabe de brad. De asemenea, la standul celor din Târgoviște, momente din istoria învățământului românesc vor fi ilustrate prin expoziția ‘Școala de altădat㒠— o expoziție foto-document în cadrul căreia vizitatorii vor putea admira în fotografii ale elevilor și profesorilor de altădată, carnete de note, certificate de absolvire și manuale școlare din secolele XIX și XX.
La Târgul Cadourilor de Crăciun, copiii vor putea participa la diverse ateliere de pictură, desen și modelaj, prin programul desfășurat de Asociația Young Gold Fish. Cei mici vor sta și la povești în lectura autoarei Georgeta Heimerl și se vor putea bucura de spectacole de dans, teatru și balet. Pasionații de dansuri pot asista și participa la demonstrații de street-dance, bollywood dance și vor fi implicați în coregrafii speciale pentru Crăciun.
Accesul vizitatorilor la Târgul Cadourilor de Crăciun este gratuit, evenimentul putând fi vizitat începând din data de 4 decembrie, ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?