Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Comunicat al Instituției Prefectului privind starea drumurilor și alimentarea cu energie electrică


 
Instituția Prefectului Vrancea
COMUNICAT,
 De la ora 16.00 din ziua de 28 noiembrie a.c. și până astăzi 29 noiembrie a.c. la orele 16.00. pe rețeaua de drumuri naționale au acționat 6 utilaje care au împrăștiat 24 de tone material antiderapant pentru  asigurarea condițiilor de trafic normale.
 În cursul zilei de astăzi o echipă de muncitori din cadrul Secției de Drumuri Naționale Focșani a acționat pentru îndepărtarea unor stânci care blocau calea de rulare în zona km 90 a drumului național DN 2D Focșani – Ojdula.
Pe întreaga durată a zilei echipele de intervenție ale S.D.E.E. Focșani au continuat să acționeze pentru remedierea avariilor cauzate de întreruperea unor linii de înaltă și joasă tensiune din cauza chiciurei și a vântului puternic. 
 Acțiunea va continua până la remedierea tuturor defecțiunilor din rețeaua de furnizare a energiei.
 Până în prezent nu au existat cazuri medicale pentru a căror rezolvare să fie nevoie de intervenții cu utilaje speciale.
 
INSTITUÈšIA PREFECTULUI,
BIROUL DE PRESÄ‚
N.R. –  Au mai rămas circa 40 de gospodării în Poiana Stoichii, comuna Vintileasca fără curent electric. Se va interveni mâine dimineață (luni) cu o macara pentru a muta um stâlp care s-a deplasat și pentru a fi reluată furnizarea de energie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?