Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Înregistrare în care Charlie Sheen întreține raporturi intime cu un bărbat


La o săptămână după ce a mărturisit public la o emisiune televizată că este seropozitiv, Charlie Sheen se află în centrul unui nou scandal. Cei de la portalul american RadarOnline susțin că se află în posesia unei filmări în care actorul întreține raporturi sexuale cu un bărbat într-un hotel din Las Vegas, relatează marți metronews.fr. Charlie Sheen dezvăluia la 17 noiembrie într-un interviu acordat postului american NBC că este seropozitiv. Actorul de 50 de ani punea astfel capăt zvonurilor care circulau în media în privința identității unei vedete de prim plan care ar avea HIV. Deși a spus că și-a anunțat numeroasele partenere despre starea lui de sănătate, șase dintre ele și-au anunțat în weekend-ul trecut intenția de a-l da în judecată.
    Se pare că actorul s-a hotărât să dezvăluie faptul că are HIV fiindcă este de câteva luni victima unor șantaje repetate. El a menționat că o prostituată i-a fotografiat medicamentele antiretrovirale din baie și amenința că vinde imaginile unui tabloid. În plus, cei de la RadarOnline au anunțat luni că dețin o filmare cu actorul care fumează un ‘crack’ și întreține raporturi sexuale cu un bărbat într-un hotel din Las Vegas. Imaginile datează din 2011 și nu se știe dacă avea atunci HIV sau nu.
    Potrivit mai multor surse, acest sextape ar fi piesa principală într-un proces intentat de bărbatul care apare în filmare și care afirmă că a contractat un herpes din cauza lui Sheen. RadarOnline afirmă că actorul ar fi plătit deja câteva milioane de dolari pentru a recupera filmul, dar, din nefericire, o copie piratată ar fi ajuns la redacția site-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?