Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ședință cu profesorii la Liceul Pedagogic


Membrii Consiliului Profesoral și ai Consiliului de Administrație din cadrul Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani se vor întruni astăzi în ședință. Conform unor surse oficiale din cadrul instituției, vor fi luate în discuție mai multe subiecte, printre care evaluarea ARACIP, balul bobocilor și, cel mai probabil, ultimul scandal, în care a fost implicată secretara secundă și directoarea. Inspectorul școlar general adjunct Lidia Dumbravă a precizat că s-a primit la Inspectoratul Școlar Județean Vrancea o solicitare de la Liceul Pedagogic, prin care este cerută prezența unui inspector la întrunirile profesorilor.
    Unitatea de învățământ a trecut cu bine de evaluarea ARACIP, obținând calificativul FB. Cu toate acestea, în timpul inspecției lucrurile nu au fost tocmai roz, profesorii Liceului Pedagogic aducându-le la cunoștință oficialilor de la Ministerul Educației situația conflictuală din unitate.
    În legătură cu balul bobocilor, acesta a tot fost amânat, dată fiind situația Casei de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță”, care nu are hidranți. Potrivit unor surse, elevii, dar mai ales cei care s-au ocupat de organizarea balului în acest an,  aveau de gând să intre în grevă, însă în urma unei ședințe, care a avut loc ieri, s-au răzgândit. Inițial, balul ar fi trebuit să aibă loc mâine, însă a fost amânat pentru săptămâna viitoare. Nu se știe încă ziua exactă.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?