Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Ofițeri de la IGPR în control la IPJ Vrancea


O echipă de la Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a fost prezentă joi și vineri, la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Ofițerii de la IGPR au verificat modul în care polițiștii vrânceni au intervenit la cazurile sesizate prin 112, dar și cum au soluționat petițiile primite de la cetățeni.
    Potrivit unor surse, s-au făcut verificări la Serviciul de Ordine Publică, Poliția municipiului Focșani, dar și la Secțiile de Poliție de pe raza județului. Aceleași surse ne-au spus că acest control nu a fost efectuat ca urmare a vreunei sesizări, fiind vorba despre un control tematic, care a vizat și alte județe. Spre exemplu, anterior venirii în Vrancea, ofițerii de la IGPR au fost la IPJ Bacău. De asemenea, tot pe surse am aflat și că astfel de controale se efectuează anual.
    Informația cu privire la verificările făcute în zilele de joi și vineri, a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliției vrâncene, subcomisar Bogdan Toader, care ne-a precizat că „activitatea s-a desfășurat în perioada 19-20 noiembrie a.c., de specialiști din cadrul structurii de profil și a vizat monitorizarea, sprijinirea și îndrumarea structurii de Ordine Publică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?