Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Gorghiu pune umărul la demiterea lui Săpunaru


Președintele PNL Vrancea, Nini Săpunaru, are zilele numărate la șefia organizației vrâncene. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, ieri, că va propune Biroului Politic al PNL ca toți candidații validați pentru primării să fie președinți unici în organizațiile în care vor candida, adăugând că le va cere liberalilor să aprobe și demararea unui audit intern privind situația partidului. Mai mult, surse liberale susțin că pentru unii dintre candidați se pregătește preluarea organizațiilor județene, situație în care s-ar afla și PNL Vrancea.      Declarațiile Alinei Gorghiu vin după ce, la nivelul organizației PNL Vrancea, week-end-ul trecut a adus mazilirea pedelistului Costică Neață din funcția de co-președinte PNL Vrancea și înlocuirea sa cu Cristian Bălosu, considerat ca fiind „din noul val”.
    Nominalizarea lui Ionuț Åžtefan ca și candidat la funcția de primar al municipiului Focșani l-ar putea aduce pe acesta în postura de a prelua șefia organizației PNL Vrancea, șefie pe care nu o va mai împărți cu nimeni odată finalizat procesul de fuziune a vechiului PNL cu aripa PDL.
    Pentru șefia liberalilor vrânceni se mai bate, spun surse din partid, și deputatul traseist la mâna a treia, Florin Secară, însă, dat fiind conjunctura actuală, dacă intențiile Alinei Gorghiu devin realitate prin votul forurilor de conducere, acesta nu va mai avea nicio șansă să preia conducerea PNL Vrancea. Rămâne de văzut ce rol va mai avea Nini Săpunaru și dacă va reuși să le facă față celor doi „colegi de partid”, Ionuț Åžtefan și Florin Secară, mai ales că acesta din urmă face toate diligențele pentru a-i sufla și rolul eligibil de pe lista de la parlamentare.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?