Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

GALERIE FOTO: Rochii cu diamante pe podiumul Kasta Morrely Fashion Week



După cum se știe, festivalul internațional de promovare a trendurilor în modă ‘Kasta Morrely Fashion Week’ a reunit pe scena Teatrului Național ‘Vasile Alecsandri’ din Iași creațiile unor designeri din elita modei highclass din India, Dubai, Liban, Olanda, Italia, Ucraina, Moldova, România. Creatorii de modă au prezentat publicului trendurile în moda anului 2016.
În deschiderea celei de-a doua seri Kasta Morrely Fashion Week 2015, designerul libanez Gaby Saliba a lansat ultima sa colecție haute-couture. Împreună cu echipa sa, creatorul libanez a pregătit special pentru Festivalul de moda de la Iași, rochii lucrate în standardele haute-couture care însumează, dupa cum se știe, pana la 300 de ore de muncă pentru fiecare piesă vestimentară. Splendida colecție prezentată a cuprins 25 de rochii din materiale scumpe și rare, cu pietre prețioase și diamante, broderii lucrate manual cu motive orientale. ‘Am realizat această colecție special pentru a fi lansată la Kasta Morrely Fashion Week, urmărind ultimele tendințe în moda haute-couture de la Paris și îmbogățind creațiile cu nestemate. Mulțumesc, Kasta Morrely, vă iubesc!’ a declarat Gaby Saliba.
În cadrul Creative Industries Awards — Gala Premiilor în Industriile CreativeŽ ediția a II-a, designerul Gaby Saliba a primit din partea colectivului Proiectului de cercetare Kasta Morrely, Premiul de Excelență pentru talent remarcabil și cariera de succes în industria modei highclass.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?