Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Concluzii după primul eşec: „Avem nevoie de juniori buni la FC Panciu”


Gruparea de fotbal FC Panciu a suferit vineri seara primul eșec din seria meciurile de verificare, 4-2 (2-1) pe terenul colegei de serie, Olimpia Rm. Sărat. Partida a fost întreruptă în minutul 26 de arbitru, din cauza ploii torențiale, dar a fost reluată după o pauză de 10 minute, timp în care jucătorii ambelor echipe s-au adăpostit la cabine. Costin a ratat primele două mari ocazii pentru Panciu, iar râmnicenii au deschis scorul la o gafă a portarului Aldea, care a scăpat balonul în poartă. Egalarea a survenit rapid, după ce Marian Covaci a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri.
Până la pauză, Olimpia a mai punctat o dată, după o gafă a defensivei păncene. În actul secund, s-a făcut 3-1, Cosmin Pasăre a redus din handicap printr-un șut de excepție care a lovit și bara transversală, iar tabela a fost închisă de un jucător al gazdelor. FC Panciu a jucat cu: Aldea – Ciornei, E. Åžtefan, Bucur, Duca – Alupei, Mike Ibe, Parlac, Manu – Costin, Covaci. Au mai intrat G. Ciubotaru, Voinea, Pasăre, Lăbunț, M. Crăciun, B. Costea.
Chiar dacă echipa sa pierdut, antrenorul principal al echipei din Panciu, Dănuț Bolocan nu a fost supărat și a precizat că la echipa „dintre vii” este nevoie de juniori valoroși, în condițiile în care, din acest sezon, în meciurile oficiale, fiecare echipă din liga a treia este obligată să folosească trei juniori pe toată durata partidei. „A fost un meci de pregătire util pentru noi deoarece am putut vedea la lucru jucătorii pe care îi avem în lot. Rezultatul chiar nu m-a interesat. Cert este un lucru. Avem nevoie de juniori buni la FC Panciu”, a spus antrenorul Dănuț Bolocan.
Joi, FC Panciu va disputa ultimul amical dinaintea debutului în liga a III-a, pe teren propriu cu Oțelul Galați (liga a doua). Confruntarea este programată de la ora 18.00. În altă ordine de idei, mâine, la sediul FRF, va avea loc stabilirea programului competițional al ligii a treia.

SERIA I din liga a treia (15 echipe):
CS Åžtiința Miroslava,
ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe,
CS Aerostar Bacău,
SCM Petrotub Roman,
FC Cetatea Târgu Neamț,
AFC Metalosport Galați,
ACS Bucovina Rădăuți,
CSM Pașcani,
CS FC Zagon,
CS Sporting Liești,
CS Panciu*,
CS Atletico Vaslui*,
CS Speranța Răucești*,
ACS Inter Dorohoi*,
ACS Olimpia Râmnicu Sărat*.
* – echipe promovate din Liga a 4-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?