Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO şi GALERIE FOTO: Accident provocat de un șofer băut, în apropiere de Mîndrești. Avea 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat!


    Două persoane au fost rănite și două mașini avariate într-un accident rutier care s-a produs aseară, pe DN 23, între Focșani și Mîndrești, în zona abatorului. În accident au fost implicate două mașini, ambele cu numere de Vrancea. Este vorba de o Dacia Super Nova, condusă de Ionel F., din Vrâncioaia, care circula către Focșani, și o Toyota Corolla, care era condusă de Elena T., din Focșani, ce se deplasa spre  Mîndrești.
La un moment dat, șoferul din Vrâncioaia a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de femeie. În urma impactului, autoturismul Toyota a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, iar Super Nova s-a răsucit pe șosea, ajungând cu fața către Mîndrești. Potrivit polițiștilor, bărbatul era băut. „În urma primelor verificări, s-a stabilit că un bărbat din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia pe DN 23, dinspre cartierul Mândrești spre Focșani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Toyota, condus de o femeie din Focșani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, iar în urma testării alcoolscop, în cazul conducătorului auto rezultatul a fost de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Odată cu acordarea de îngrijiri medicale la secția UPU, acestuia i-au fost recoltate și probe de sânge”, inspector principal Cristi Manta, din cadrul Serviciului Rutier.

    Cele două persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. La fața locului, șoferii, care nu păreau să fi suferit răni grave, au susținut că celălalt ar fi vinovat de producerea accidentului. Cei doi urmează să fie supuși unor investigații mai amănunțite pentru a se stabili dacă rănile suferite sunt grave sau nu. Polițiștii continuă verificările și urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?