Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Mandat pus în executare de polițiști

    La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din Panciu au depistat un bărbat, din comuna Străoane, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Panciu. Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei de 2 ani cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Evenimente rutiere

    La data de 11 noiembrie a.c., ora 15.50, pe strada Magnoliei din comuna Obrejița, un tânăr, de 19 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 noiembrie a.c., ora 19.00, pe strada Cotești din municipiul Focșani, un bărbat, de 45 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 10 noiembrie a.c., ora 17.00, pe DJ 205 D Nereju, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 11 noiembrie a.c., ora 23.37, pe DC Dumitrești-Biceștii de Sus, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 38 ani, din Vintileasca, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 12 noiembrie a.c., orele 02.30, pe str. M. Kogălniceanu din municipiul Focșani, polițiștii rutieri au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?