Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Au fost desemnați cei mai buni elevi atleți din Vrancea


Cei mai buni elevi alergători din județ au fost stabiliți în cadrul crosului școlar destinat celor din clasele primare, gimnaziu și liceu. Conform datelor furnizate de Vica Mincă, inspector școlar de educație fizică, competiția a fost parte a Olimpiadei Gimnaziilor și a Olimpiadei Naționale a Sportului Åžcolar, fiind organizată de Inspectoratul Școlar în parteneriat cu Åžcoala Vîrteșcoiu, prin profesor Laurențiu Bosnea.
La clasele I-IV fete, clasamentul se prezintă astfel: locul I Violeta Alistar, locul II Andreea Ghilaci, ambele de la Åžcoala Beciu, iar locul III a fost adjudecat de Ioana Eliza Hondru, de la Åžcoala „Ion Basgan” Focșani. La băieți, locul I a fost câștigat de Ionuț Damian, locul II de Florin Rusu și locul III de Florin Å¢ifescu, toți de la Åžcoala Faraoanele.
La clasele V-VI, fete, prima poziție a fost adjudecată de Ana Maria Olaru, locul II a fost câștigat de Andreea Cherciu, ambele de la Åžcoala „Nicolae Iorga” Focșani, Focșani, iar locul III i-a revenit Dianei Mihai, de la Åžcoala Poiana Cristei. La băieți, locul I i-a revenit lui Dragoș Boacna, locul II lui Andrei Alecse, locul III lui Cristian Deme, toți de la Åžcoala Răcoasa.
La clasele VII -VIII, fete, situația este următoarea: locul I Ana Maria Petrescu de la Åžcoala Nr. 3 Focșani – profesor Florin Tudosă, locul II Corina Ilinoiu de la Åžcoala Odobești și locul III Ioana Bran de la Åžcoala Cîmpineanca. La băieți prima poziție a fost câștigată de Cătălin Gîrceanu de la Åžcoala 2 Mărășești – profesor Stan Sabin, iar locul III de Marin Munteanu de la aceeași unitate.
La liceu, fete, prima poziție a fost câștigată de Claudia Prisecaru, de la LPS – profesor Corneliu Panait, locul II i-a revenit Andreei Pascovschi, tot de la LPS, iar pe locul trei s-a clasat Mirela Bucur, de la Liceul Tehnologic „G.G. Longinescu” Focșani. Podiumul la liceu băieți a fost următorul: locul I Ionuț Dogaru – LPS, profesor Marius Batog, locul II Cosmin Iordache, de la Colegiul Tehnic Auto Focșani, iar pe locul III s-a clasat Ionuț Pleșu, de la LPS Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?