Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Vrâncean prădat de 3.500 de lei de așa-ziși cumpărători de nuci


Un bărbat din comuna Păunești a rămas fără suma de 3.500 lei, după ce a primit în curtea sa niște străini. În curtea victimei au ajuns doi bărbați interesați să cumpere nuci. În timp ce se făcea tranzacția, unul dintre cumpărători a intrat în casă și dintr-o pungă, aflată într-un dulap, au furat suma de 3.500 lei. Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru a-i identifica pe hoți. „La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii din Păunești au fost sesizați de un bărbat, din localitate, despre faptul că în ziua de 28 octombrie a.c., orele 10.00, la locuința sa s-au prezentat doi cetățeni care au cumpărat nuci. În momentul efectuării tranzacției, unul dintre cei doi ar fi pătruns în locuința sa și ar fi sustras dintr-o pungă, aflată într-un dulap, suma de 3500 lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei și identificarea autorilor”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la biroul de presă al IPJ Vrancea.
    De asemenea, polițiștii au fost anunțați că un bărbat și-a pus carburant în rezervor și a plecat fără să plătească. După ce a alimentat în valoare de 180 de lei, șoferul s-a urcat în mașină și a plecat. Sesizarea la poliție s-a făcut la mai bine de două ore de la incident. „La data de 31 octombrie a.c., ora 09.17, polițiștii focșăneni au fost sesizați de un bărbat, de 32 ani, din comuna Cîmpineanca, despre faptul că la ora 06.52, conducătorul unui autoturism ar fi alimentat benzină în valoare totală de 180 lei de la o stație peco din localitate, fără să achite contravaloarea combustibilului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a adăugat subcomisar Toader.
    Dosar penal s-a întocmit și pe numele unui tânăr din Odobești, care a sustras produse de pe rafturile unui magazin și a vrut să plece cu ele fără să le plătească. Tot ce a făcut s-a văzut pe camerele de supraveghere, iar agenții de pază l-au dat pe mâna polițiștilor. „La data de 31 octombrie a.c., ora 20.20, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un tânăr, de 20 ani, din orașul Odobești, a fost depistat de personalul de pază al unui supermarket din localitate, după ce ar fi sustras  produse alimentare de pe raft. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au mai adăugat polițiștii.
    În timp ce unii au încercat să fure fără să fie observați, alții au furat de față cu partea vătămată. Este cazul unui bărbat din Tulnici care, băut fiind, a dat buzna peste o localnică și după ce a amenințat-o, i-a furat o plită. „La data de 31 octombrie a.c., orele 11.00, polițiștii din Tulnici au fost sesizați de o femeie, de 54 ani, din localitate cu privire la faptul că la data de 30 octombrie a.c., ora 18.00, un bărbat, de 49 ani, din aceeași localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuința sa și sub amenințări i-ar fi sustras o plită. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta”, au adăugat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?