Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un bărbat a murit după ce a vizitat mănăstirile din nordul țării


Un bărbat a murit vineri seara, la scurt timp după ce a coborât din autocarul care îl ducea spre casă. S-a întâmplat pe drumul european, în zona  popasului de la Tâmboiești. Bărbatul venea de la Botoșani și se îndrepta către casă, la București. În autocar i s-a făcut rău, motiv pentru care șoferul a oprit în zona popasului de la Tâmboiești, pentru ca bărbatul să ia o gură de aer. Imediat ce a coborât, el s-a prăbușit la pământ și a murit, iar echipajul medical care a ajuns la fața locului, alertat fiind de ceilalți călători, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, fiind declarat decesul.
    La locul decesului au ajuns și politiștii, care au făcut verificări pentru a-i stabili identitatea bărbatului, dar și împrejurările în care s-a produs incidentul, discutând inclusiv cu cei care au văzut ce și cum s-a întâmplat. Potrivit oamenilor legii, bărbatul decedat avea 65 de ani și se numește Constantin M. Se pare că omul vizitase mai multe mănăstiri din nordul Moldovei, împreună cu mai multe persoane.
După ce s-a făcut cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?