Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Doi oameni AU MURIT după ce mașina lor s-a izbit violent de un copac


Două persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident produs sâmbătă, pe DN 11 A, între Adjud și Onești. Mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, șoferul și pasagera din dreapta rămânând prinși între fiarele contorsionate ale mașinii. Pe lângă cele două persoane care și-au pierdut viața, a mai existat o victimă, o femeie, care a fost rănită și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.
    Nenorocirea s-a produs în jurul orei 13.00. Din motive necunoscute cu exactitate, șoferul mașinii, Costică T., de 65 de ani, din Tecuci, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina pe câmp. După ce a parcurs câteva zeci de metri, autoturismul s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. Polițiștii spun că nu este exclus ca șoferul să se fi simțit rău.
    În urma impactului cu arborele, mașina s-a făcut praf. Șoferul a murit pe loc și a rămas prins între fiarele mașinii, la fel ca și pasagera din dreapta față, Nina C., de 80 de ani, din Galați. Cele două persoane au fost scoase dintre fiarele mașinii, de pompierii de la descarcerare. În cazul bărbatului, decesul a survenit imediat și nu a mai fost resuscitat. În schimb, bătrânei care se afla pe bancheta din dreapta față i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 40 de minute. Din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat, cadrele medicale declarând decesul.
    În ceea ce o privește pe cea de-a treia victimă, femeia de pe bancheta din  spate, a suferit multiple traumatisme și a fost dusă de urgență la spital pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.
    După ce s-a efectuat cercetarea la fața locului, trupurile neînsuflețite ale celor două persoane decedate au fost ridicate și duse la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiilor. Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?