Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Doi bărbați judecați pentru omor ”la băutură” rămân în arest


Doi suspecți de crimă, faptele fiind comise pe fondul unor scandaluri iscate de la băutură, rămân în arest. Bărbatul din Sihlea care și-a ucis nepotul cu o lovitură de cuțit, în martie, nu scapă de arest. Judecătorii de la Tribunalul Vrancea, unde acesta este judecat pentru omor, au decis menținerea măsurii arestării preventive pentru încă 30 de zile. „(…) menține ca fiind temeinică și legală, pe o perioadă de 30 de zile, măsura arestării preventive luată față de inculpatul M. Apostol, în prezent aflat în Arestul IPJ Vrancea, prin mandatul de arestare preventivă nr. 4 din 22.03.2014 emis de Tribunalul Vrancea. Cu drept de contestație în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în decizia instanței de judecată, pronunțată ieri, în camera de consiliu.
Bătrânul, în vârstă de 60 de ani, este judecat pentru că și-a omorât nepotul, după ce l-a lovit cu un cuțit în zona inimii, pe fondul unui scandal izbucnit în urma consumului de băuturi alcoolice.
De asemenea, un bărbat, din Milcovul, care și-a omorât tatăl cu o lovitură de secure în cap, la o zi după crima din Sihlea, va rămâne și el în arest. Magistrații de la Tribunalul Vrancea au dispus prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Lili Ș. pe o durată de 30 zile. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, și-a ucis tatăl, în vârstă de 70 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu, la băutură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?