Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Galactic Focşani – Cityus Tg. Mureş 1-10 (1-5)


Eșec la scor pentru gruparea de futsal Galactic Focșani, formație care activează în Liga I. Ieri, echipa antrenată de Petrache Gurguiatu a cedat pe teren propriu, 10-1 (5-1) în fața campioanei naționale en-titre, Cityus Tg. Mureș. Oaspeții au condus la un moment dat cu 5-0, dar George Duca a reușit să înscrie golul de onoare al formației focșănene, cu o lovitură de cap, gol marcat mai rar în jocurile de futsal.
În actul secund, mureșenii au apăsat pe accelerație și au mai punctat de cinci ori. Galactic Focșani a evoluat cu: Borș, S. Sava, Nistor, Dumitriu, Lupu, Munteanu, Duca, V. Ion și R. Sava. În acest an, Galactic Focșani va mai juca pe teren propriu cu CSMS Iași (4 noiembrie), United Galați (15 noiembrie) și FK Od. Secuiesc (29 noiembrie) și în deplasare cu formațiile Muncitorul Reșița (1 noiembrie), Informatica Timișoara (8 noiembrie) și Clujana Cluj Napoca (22 noiembrie).
Doi jucători ai echipei de futsal Galactic Focșani au fost convocați de team-managerul echipei Naționalei României de tineret Under 21, Valeriu Ioniță, la două jocuri amicale internaționale. Astfel, Åžtefan Lupu și Valentin Ion vor face parte din lotul României în confruntările de verificare pe care le va disputa în perioada 27-29 octombrie la Iași împotriva selecționatei de tineret a Moldovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?