Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Bărbat SPULBERAT de tren în zona Castelului de Apă din Focșani. Le-a scris rudelor să nu-i facă pomeni


Un bărbat trecut de 70 de ani, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, și-a pus capăt zilelor. Ieri, bărbatul s-a așezat pe șinele de cale ferată din apropierea  Castelului de Apă, de pe strada Vrancei din Focșani, fiind spulberat de trenul Interregio 1655 București-Bacău.
    Victima nu a avut nicio șansă la viață, în urma impactului violent rămânând fără picioare. Cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Undeva mai departe de zona în care a fost găsit cadavrul,  polițiștii de la Transporturi Feroviare au găsit o geantă, care ar fi aparținut victimei. În aceasta nu s-au găsit documente de identitate, ci un bilet, în care, printre altele,  bărbatul le-ar spune apropiaților că „nu vreau nicio pomană”.
    Polițiștii au întocmit dosar penal de moarte suspectă și continuă cercetările pentru a stabili identitatea victimei, dar și împrejurările accidentului. O persoană care era cu oile la păscut în apropiere, dar și mecanicul locomotivei le-au spus oamenilor legii că victima a ieșit din vegetația de pe marginea căii ferate, s-a așezat pur și simplu pe linie și nu a mai putut face nimic pentru a fi evitat impactul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?