Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

CAMPANIA ELECTORALĂ s-a terminat! Cine sunt ALEŞII liceenilor vrânceni


Alegerile pentru reprezentanții din Consiliile Școlare ale Elevilor s-au încheiat ieri. Începând de astăzi, noii președinți aleși își vor depune candidatura pentru o funcție în cadrul Consiliului Județean al Elevilor.
    În urma alegerilor, la Colegiul Național „Al.I.Cuza”, Andreea Rânghianu a devenit noul președinte, cu 616 voturi. Ingrid Bejenaru (425 voturi), Elena Morcov Pohoncea (246 voturi) și Vlăduț Gegea (198 voturi) au ocupat funcțiile de vicepreședinte, în timp ce Elena Raluca Pleșa Pătrășcan a ocupat postul de secretar. (740 voturi).
    În cadrul Colegiului Național „Unirea”, funcția de președinte a fost ocupată de Ruxandra Dobre, unicul candidat, care a obținut 585 voturi. La funcția de vicepreședinte, pe primele trei locuri s-au clasat Teodora Tudose (386 voturi), Marian Ignat (383 voturi) și Gabriela Valentina Grigore (336 voturi) ocupând funcțiile vizate. Postul de secretar a fost ocupat de Mihai Mirică, acesta obținând un număr de 345 voturi.
     La Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Cătălina Grădinaru a ocupat funcția de președinte, cu 105 voturi, în timp ce funcțiile de vicepreședinte și secretar au fost ocupate de Viorica Cristina Dobre (228 voturi), respectiv Lăcrămioara Èšugui (346 voturi).
    Noul președinte al  Consiliului Școlar al Elevilor din Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” este Adelina Palade, aleasă cu 688 voturi. Alexandra Lemnaru (526 voturi) și Sorina Ene (508 voturi) ocupă funcțiile de vicepreședinte, iar Daniela Vișan (578 voturi) este secretar.
    La Liceul Pedagogic „Spiru Haret” în urma rezultatelor alegerilor, Roxana Ionescu (346 voturi) ocupă funcția de președinte. Denisa Tudoroiu (266 voturi) și Denisa Bălăceanu (258 voturi) au ocupat funcțiile de vicepreședinte, iar cea de secretar a fost obținută de Mădălina Necula (398 voturi).
     În ceea ce privește Colegiul Tehnic „G.G. Longinescu”, Maria Munteanu a reușit să își convingă colegii că îi poate reprezenta cu brio, astfel obținând funcția de președinte cu un număr de 64 de voturi. Funcția de vicepreședinte a fost ocupată de Sorina Moșoiu (83 voturi), iar Silvia Èšârdea (63 voturi) ocupă funcția de secretar.
    Loredana Mădălina Chirilă (292 voturi) este noul președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, în timp ce funcțiile de vicepreședinte sunt ocupate de Georgiana Isac (284 voturi) și Laura Georgiana Albu (119 voturi). Funcția de secretar o ocupă Georgiana Mihaela Cociorbă cu un număr de 334 voturi.
    La Liceul cu Program Sportiv Focșani, funcția de președinte a fost ocupată de Giani Neagu, acesta obținând un număr de 233 voturi, în timp ce funcțiile de vicepreședinte au fost ocupate de Elena Fronea (185 voturi) și Carmen Gurguiatu (145 voturi), iar cea de secretar, Camelia Dobre (205 voturi).
    Actualul Birou Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Eremia Grigorescu” Mărășești este format din președintele Andreea Monac (184 voturi), Maria Crigu (133 voturi) care ocupă funcția de vicepreședinte și Oana Mănăilă, secretarul ales cu un număr de 222 voturi.
    Elevii Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” Panciu au optat pentru o echipă formată din Andreea Palade aleasă în funcția de președinte cu un număr de 190 voturi, Denisa Stancu (196 voturi), ocupantă a funcției de vicepreședinte și  Andreea Valentina Pricope (212 voturi), secretar.
    La Liceul Tehnologic Odobești, funcția de președinte a fost ocupată de Marius Clinteanu (55 voturi), Daniel Gheba (20 voturi) a ocupat funcția de vicepreședinte, iar cea de secretar a fost ocupată de Angela Spătaru (55 voturi). „Consiliul Județean al Elevilor Vrancea se bucură de numărul mare de candidați și de faptul că cei mai buni au fost aleși să își reprezinte colegii și să se ocupe cu seriozitate de problemele și interesele acestora”, se arată într-un comunicat de presă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?