Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Katy Perry se află într-o vizită privată în Cuba


Cântăreața americană de muzică pop Katy Perry se află de la sfârșitul săptămânii trecute într-o vizită privată în Cuba, alăturându-se astfel listei de celebrități care au vizitat insula de la dezghețul diplomatic dintre SUA și autoritățile cubaneze, relatează EFE. Artista californiană a vizitat sâmbătă seară Fábrica de Arte Cubano, cu sediul la Havana, ce-și propune să promoveze operele artiștilor din toate ramurile artei, a informat online ziarul oficial Granma.
    În cadrul acestei scurte pauze a turneului său Prismatic World Tour, desfășurat în America Latină, vedeta americană s-a interesat de educația artistică din școlile cubaneze, au subliniat sursele. Katy Perry a ajuns în insulă la o săptămână după vizita realizată în Cuba solistul legendarei trupe The Rolling Stones, Mick Jagger, care a suscitat o amplă vâltoare pe rețelele de socializare. O altă vizită care a făcut valuri a fost cea a cântăreței din Barbados Rihanna, ale cărei poze făcute la Havana de celebra fotografă Annie Leibowitz au fost publicate în cel mai recent număr al revistei americane Vanity Fair.
    Katheryn Elizabeth Hudson, cunoscută sub numele artistic de Katy Perry, este cantautoare, producătoare, actriță, scriitoare, întreprinzătoare și ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF și a fost considerată artista cel mai bine plătită din lume, cu 135 de milioane de dolari în 2014, potrivit revistei Forbes. Vizita lui Perry reprezintă o paranteză în turneul său artistic cu care a străbătut, în ultimele săptămâni, Argentina, Peru, Chile și Columbia și care va continua în Puerto Rico, Panama și Costa Rica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?