Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Un focşănean la volanul unui microbuz a accidentat un pieton PE TRECERE în Adjud



    Un bărbat de 62 de ani, din Focșani, a ajuns la spital cu răni ușoare, după ce a fost victima unui accident rutier. El conducea o mașină pe drumul Surăii, în momentul în care a pierdut controlul asupra mașinii, din cauza neatenției, și a ajuns cu autoturismul în canalul de irigații. „La data de 09.10.2015, orele 08.00, pe DJ 204D, în loc Suraia, un bărbat, în vârstă de 62 ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un autoturism, ajuns la intersecția cu DJ 205P, pe fondul neatenției în conducere a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în canalul de irigație de pe partea stângă a drumului. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    Un alt accident, de această dată grav, s-a produs la Adjud. Victima este un bărbat de 80 de ani, care traversa strada regulamentar, în momentul în care a fost lovit de un microbuz. „La data de 09.10.2015, orele 08.30, pe str. Republicii din mun. Adjud, un bărbat, în vârstă de 39 ani, din mun. Focșani, în timp ce conducea un microbuz, a efectuat un viraj la dreapta pentru a pătrunde pe str. Gării și nu a acordat prioritate de trecere unui pieton, în vârstă de 80 ani, din mun. Bacău, care traversa strada pe marcajul pietonal. A rezultat rănirea gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit dosar penal”, se mai arată în informarea poliției.
    În seara aceleiași zile, un alt accident s-a produs pe drumul european, la Dumbrăveni. O femeie a fost rănită, după ce a fost acroșată de o autoutilitară al cărui conducător auto nu a observat-o și nu i-a acordat prioritate de trecere, victima aflându-se pe marcajul pietonal.
    Un alt accident s-a produs sâmbătă, la Bârsești. Potrivit informațiilor primite de la polițiști, un conducător auto a ieșit cu mașina de pe un drum lateral în drumul național, fără să acorde prioritate de trecere unei alte mașini, care circula pe drumul cu prioritate. În urma impactului, o femeie, care era pasageră într-una dintre mașini, a fost rănită ușor.
    Un alt eveniment pentru care s-a sunat la poliție, s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN 24. Un autocar plin cu pelerini, care se îndreptau către Iași, urmând să ajungă la Moaștele Sfintei Parascheva, a ajuns cu roțile în șanț. Asta, după ce șoferul a încurcat drumul și a luat-o către Cosmești. Când și-a dat seama că a greșit, a vrut să întoarcă, dar a ratat manevra, autocarul rămânând suspendat. Pelerinii au coborât din mașină și, cu ajutorul unui utilaj, autocarul a fost scos din șanț, iar oamenii și-au continuat deplasarea către Iași.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?