Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact:


Focșaniul a primit sâmbătă vizita președintelui Federației Române de Arte Marțiale de Contact (FRAMC), Maestrul Emerit al Sportului, sensei Dumitru Mocănașu, șeful Comisiei de Arbitri kick-box și arbitru internațional, astfel îndepliniindu-se obiectivul care fusese propus și stabilit în timpul stagiului de vară de kick-box care a avut loc în luna august în stațiunea Costinești.
Maestrul Dumitru Mocănașu a susținut un seminar de kick-box și Muay-thai, explicând diferite tehnici și punând accent pe atacuri simultane, eschive și contraatacuri, dar explicând și tehnici de baza ale kick-boxului. În a doua jumatăte a zilei, o parte din sportivii clubului NIDAN Focșani au susținut și examene de grad, iar la sfârșitul zilei au fost înmânate și sportivilor clubului. „Mă bucur că am reușit să vin la Focșani pentru prima dată și în calitate de Președinte al Federației, la invitația conducerii clubului NIDAN unde alături de sensei Dănuț Pleșa Plugaru care este dealtfel și presedintele clubului NIDAN, am prezentat diferite tehnici de atac, dar și de apărare într-o luptă, pe care le-am observat de-a lungul carierei mele atât ca antrenor cât și ca arbitru internațional” ne-a declarat sensei Dumitru Mocănașu.
„Îi mulțumim maestrului Mocănașu pentru disponibilitatea de care a dat dovadă, pentru efortul depus și pentru răspunsul pozitiv al domniei sale la invitația noastră, rămânand ca pe viitor să încercăm a reedita acest eveniment în masură în care va fi posibil din ambele părți, pentru dezvoltarea kick-boxului și mai bine la nivelul urbei noastre. Iar pentru toți iubitorii artelor marțiale și mai ales al kick-boxului clubul NIDAN îi așteaptă în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, cu începere de la ora 21.00, iar marți și joi de la aceeași oră la cursurile de autoaparare KRAV-MAGA” ne-a declarat Dan Rădulescu-Scutaru, vicepreședinte al clubului NIDAN Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?