Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Finul subprefectului Misăilă A MURIT strivit sub un tractor, la Panciu


Finul subprefectului Cristi Misăilă a murit ieri, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat peste el. Cristian Nelu, de 32 de ani, economist de meserie, locuia în București și venise la Panciu la părinți, pentru a-i ajuta la culesul viei. Nenorocirea s-a produs pe un câmp, situat în apropierea drumului ce face legătura între Panciu și Movilița, tractorul fiind încărcat cu struguri.
Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, manevrele de resuscitare aplicate de cadrele medicale ajunse la locul tragediei nu au avut niciun rezultat, fiind declarat decesul. „În jurul orei 11.20, un apel primit la dispeceratul unității noastre anunța producerea unui eveniment într-o plantație de viță de vie, în apropierea drumului care face legătura între localitățile Panciu și Movilița, în urma căruia un tractor a trecut peste o persoană. Imediat s-au deplasat la fața locului două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o ambulanță SMURD și o autospecială cu accesorii pentru descarcerare, precum și un echipaj SAJ Vrancea. În momentul sosirii la fața locului, forțele de intervenție au identificat un bărbat, în vârstă de 32 ani. Acesta se afla în afara autovehiculului, nefiind necesară intervenția pentru descarcerare. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale, care i-au aplicat procedurile specifice de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut rezultatul dorit”, a precizat căpitan Cristina Duță, de la Biroul de Presă al ISU Vrancea.
    Polițiștii au emis și ei o informare cu privire la accident. Potrivit acestora, bărbatul ar fi pierdut controlul vehiculului în timp ce cobora o pantă, iar tractorul s-a răsturnat sub greutatea strugurilor din bena instalată pe o remorcă, ce nu avea frâne. „Astăzi (ieri-n.r.), ora 11.24, polițiștii pănceni au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-a răsturnat cu un tractor în vie și a decedat. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe o alee dintr-o plantație de viță de vie, ocazie cu care au constatat că N. C., în timp ce conducea un tractor fără cabină de protecție, ce tracta o remorcă cu benă instalată pe ea, fără sistem de frânare, a pierdut controlul vehiculului în timp ce cobora o pantă și, din cauza greutății strugurilor din benă, s-a răsturnat pe aleea dintre vii. În urma accidentului bărbatul a decedat, acest lucru fiind stabilit de echipajul medical sosit la fața locului, care a efectuat manevre de resuscitare. Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei”, a transmis inspector principal Cătălina Murariu de la biroul de presă al poliției.
    A existat și informația conform căreia victima ar fi coborât din tractor cu intenția de a asigura remorca. La un momentdat tractorul s-ar fi pus în mișcare și ar fi trecut peste bărbat, după care s-a răsturnat. 

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?