Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

ÎPS Ciprian și arhimandritul Nicodimos Kabarnos, la Hramul Mănăstirii Brazi


IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, și arhimandritul Nicodimos Kabarnos, din Grecia, vor fi prezenți astăzi la Panciu, la Hramul Mănăstirii Brazi.
    Întrucât numărul pelerinilor va fi foarte mare, la mănăstire vor ajunge și jandarmii, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice. „Mâine (astăzi-n.r.) începând cu ora 08.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la Mănăstirea Brazi din localitatea Panciu, unde va avea loc hramul mănăstirii. Evenimentul este inclus într-o serie mai amplă de activități organizate de Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei în perioada 19 – 22 septembrie 2015. Între cei care vor sluji se va afla Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, dar și arhimandritul Nicodimos Kabarnos (Atena), unul dintre cei mai mari interpreți de muzică bizantină ai ortodoxiei. De asemenea, vor fi expuse Sfintele moaște ale Sfântului Mucenic Teodosie într-un baldachin în curtea noii biserici, pentru a da posibilitatea pelerinilor de a se închina și primi binecuvântarea Sfântului Mucenic Teodosie”, se arată într-o informare a IJJ Vrancea.
    Pentru evitarea evenimentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure liniștea publică, jandarmii fac următoarele recomandări:
– cei care participă la manifestările religioase să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.) și să evite, pe cât posibil, să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția.
    De asemenea, în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze la numărul unic de urgență 112.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?